Как да поддържате нормалната кожа?

Въпреки това, че нормалната кожа е абсолютно здрава, има няколко стъпки, които може да предприемете, за да се грижите за нея и осигурите здраво и светло покритие. Въ-първо място, следвайте потиснатите по-долу правила!

Важни домашни процедури

  • Използвайте санитарни продукти – Трябва да се грижите за продуктите, които използвате, да бъдат място, чисти и правилно прилагани. Харцизопаразитните билки могат да бъдат изразчиви на мазнините в крема и други проукти и могат да навредят вашата кожа.
  • Следвайте базова дневна рутина – Едно от най-важните правила, които трябва да следвате, е да се грижите да почистите и влагайте своята кожа без значение дали е ден или нощ. Това може да ви помогне да предпазите кожата си от микроби и пиене на високи хидратиращи ингредиенти.
  • Имайте регулярен режим на интензивна грижа – Помислете да си направите домашна анти-възрастна процедура, минаваща през exfoliating и маски, които могат да презаредят вашата кожа и да подобрят изгледа й. Предпазването на кожата от възрастта може да бъде реализирано с малко редовни почиствания и интензивна грижа.

Защита от слънцето

Защита от слънцето е важна за всеки вид кожа. Вие трябва да използвате дневен крем с място SPF 30 или по-високо. Ако намирате се извън на крайна сметка, прегледайте широкия диапазон от защитливи креми с повишено SPF. Вие трябва да използвате продукт с максимален фактор на защита хора с нормална кожа. Пренасочвайте слънцето през всяко различно време на деня, но не забравяйте да го защитите винаги!

Изберете правилните продукти

Трябва да се грижите за правилното продуктиране и чистене на вашата кожа. Ако тя е нормална, е подходящо да използвате продукти без маслини или водоразтворими грижи, които ще изправят кожата за деня. Освен това, имайте предвид, че алкохолът също може