Вечерна примула и марката John Masters Dry Hair за хранене на косата

John Masters Dry Hair Nourishment на марката John Masters е популярно сред хората, които се грижат за своята коса. Техните продукти са богати с безопасни съставки, включително оригинални природни масла, които помагат да се поддържа здраво и свежо косъм. Евенинна примула е една от тези масла със уникален предимства за защита и хранене на косата. Да разберем повече за нея.

Защо евенинна примула е добра за вашата коса?

Евенинно масло е естествено съставка нанесена на коса. То включва горчив мастни киселини, полиненаза, аминокиселини, жирни киселини и витамин Е. Всички тези съставки заедно създават невиждана увлажняваща мощ, която не само храни косата, но и дава възможност за ефективен прециране. Това може да предотврати разъчиване, разтъняване и създаване на нежелани прилики при прециране. Освен това, евенинното масло помага да уменьшите пот по косата и да подхранвате дълбоко вълните. Засилва също и корените на косата, давайки по-добра усещане и лесна – да се придавате.

Каква е марката John Masters Dry Hair и какви са нейните предимства?

John Masters Dry Hair е марка за хранене и защита на косата, която комбинира традиционна умисел и изоставка при производството на своите продукти. Те събират масла от цял свят, включително евенинно, кокосово и масло от макадамия, за да предоставят на своите клиенти оптимална ухапваща храна. Използването на тези природни продукти прави продуктите им особено подходящи за различни типове коса, включително дълбоко лишавана, изсушена и чувствителна. Продуктите им предлагат три вида богати увлажняващи балсами – за раздразнена, лишавана и изсушена коса.

Какво може да ни даде евенинното масло или увлажняващия балсам на John Masters Dry Hair?

Евенинното масло е добро източник на витамин Е и жирни киселини, богати в мощта за увлажняване. Той създава минимална мазнина по външните косъме и заедно с тази добавена мощ може да се постигне чудесна почист