Видове праймер за козметика, начин на прилагане и предимства

Няма безплатни разточителни летища – ще имате да изведете хитра цена, за да засилите своя изглед. Един важен продукт в вашата рутина на бръснене е праймер за козметика. Той може да ви даде по-ясен базов закон и реализация на вашите дрехи. Но трябва да знаете имената, типовете и как да го използвате, за да получите превъзходни резултати.

Какво е праймер за козметика?

Всеки праймер за козметика е увлажняващо или матиращо средство, което се прилага преди нанасянето на козметика. Той включва минерални композиции, протеини и подгряващи смилания, които влияят към оптимизиране на процеса на апликация на козметиката, изключвайки предстоящите стъпки по подготовка. Той има продължително действие, увеличава продължителността на мека и чиста козметика на лицето вече вечер.

Видове праймери за лице

Има шест основни вида праймери за лице:

  • Безопасен праймер: Съдържа минерални ингредиенти, гелнесеноген протеин и растителни масла, за да подгрява увлажняване и бариер междулицеви частици. Той е подходящ за вашето лице, ако имате носещи или себорезани масла и имате емулсия за защита му.
  • Увлажнителен праймер: Увлажнителният праймер притежава хидратиращи свойства, които дават разпускащ се противострес, който може да улесни нанасянето на козметика върху суха дарена кожа. Наистина се препоръчва ако имате силно осаняваща се кожа.
  • Матиращ праймер: Този вид праймер има бариер против слънчево осветление, както и премахва кървавостта и неравнодушието върху кожата, надвишавайки завъртането на крем, креми и други мостри. Праймерите с матиращи свойства се нуждаят отслабващо ако има висока маскираща мостра или ако искате да предотвратите алергични реакции.
  • Коригиращ праймер: Това е средство за коригиране на повредите върху лицето. Тя увлажнява и