Как да изберем очила съгласно цвета на очите?

Въпреки че имате много варианти за цвета на очилата си, избирането на подходящия за вас оцветяване може да бъде сложно. В последно време популярността на разнообразни оттенъци на очилата става все по-голяма и едно динамично и изискано оцветяване не само удобрява нашия визитен изглед, но и допринася за създаване на нови по-интересни блестящи идеи за украса на очите. По-долу ще разгледаме, как да подберем най-красивото и удобно оцветяване към цвета на очите, за да се почувствате комфортно и да изглеждате най-добре.

Как да изберем подходящо оцветяване за светли очи?

Ако вашите очи са много светли и малко изкривени и имате по-бели до по-светла жълтица – изборът на оцветяване бива по-особен. Светли сиви тонове – такива като сиви бяли, медени, жълти и розови цветове – ще бъдат добре показани при тези тип очи. Така, украсите с елегантен и полит вид ще дават на вашия визитен изглед нещо изразително и икономично приличащо на природата на вашите очи.

Зелени , интензивни коричневото и дебел и разхлабен кафяв кажат чудесно при светли очи. Кокосовата и телесно-тежката сивота може и да бъде силно дадена, ако искате. Така ще получите ярка и дълбока тена, идеална за среден ден. Има също и макаруни-оттенъците на сивата, които дават невероятен вид при светло очи, тези за балове и други партита.

Как да изберем подходящо оцветяване за тъмни очи?

Ако вашите очи са тъмни или кафяви и средно-тъмни, това отново означава, че можете да опитате разнообразни оттенъци или да създадете ваша собствена, да представите идентичност и да правите изключително стилно представяне. За такъв тип очи достатъчно да поставите баланса между възможностите на цветовете откъм тъмни очи. Ако избереш тъмно кафяви, златисти и пурпурни, получаваш прекрасен визитен изглед, идеален за изход или посещение