Микродермабразия и лактобионова киселина: Перфектно Преценяване на Лицето

Днес накислотите и микродермабразия са особено популярни на пазара на асансиорните услуги. Тези методи се прилагат да се подобрят апертита на кожата на лицето, плътността и усмивката. Тук ще разгледаме два от тези най-често използвани методи и да сме в познание с предимствата им.

Микродермабразия

Микродермабразия, известна и като „сухо абразивно чистене“, е процедура, която дава първоначално подобряване на обличането на лицето. Тя се прилага като патогенно, безопасно и безболезнено разтърсване на кожата на лицето чрез механично отрицане и устраняване всички нежелани доставчици и дребни складки.

Предимствата на микродермабразията обаче не са ограничени само до маскиране на дефектите на кожата. Тя подобрява не само изгледа на лицето ви, но дори насочва извара към кръвообращението, намалява белите линии и механотравматични дефекти, увеличава гладкостта на кожата и подобрява светлините. По този начин, ако микродермабразия се прилага редовно, осигурява постоянно звенено и ярко лице.

Лактобионова киселина

Лактобионовата киселина е възрастта постигаща процедура, която улеснява гладкостта и прочистването на кожата на лицето. Тя е антиоксидант и увлажнител, който стимулира кръвообращението и подобрява процеса на регенерация на клетките. Като ефикасна алтернатива на абразивните процедури, тя придава лицето пълно вярване и процедурата е 100% безболезнена и безопасна.

Процедурата стартира с разграждане на лактобионова киселина върху кожата и ще трае около 15 минути до пълното приключване. Процесът може да бъде допълнен с масаж, което допълва киселина. Включва процес за увлажняване на кожата и подтискане на дадени точки. Процедурата включва и изпиране на кожата и дори ефективно прочистване, поставя на най-изпираните области и пробни плъти.

Лактобионова