Моите любими, надеждни и природни методи за грижа за косата

Една коса, възрастна или по-мъжка, се грижи за нея всеки ден. Но дори постоянната грижа може да навреди на нея, ако изберете по интензивни методи, които не са предназначени да я поддържат в зглед или здраве. Затова много жени гледат към природните брата и сестрите на друга страна, които да им помогнат да пълнат вътрешното и външното състояние на вълните и като резултат да постигнат по-блестящ и по-силен вид.

В този материал ще разгледаме нашите любими, надеждни и природни методи за грижа за косата, за да открием най-доброто решение за Вашите вълни. Ние ще преценим дали от домашен сладолед до горско зеле тук има нещо, което може да Ви помогне да поддържате, надградите и дори да възстановите размриваната в миналото коса.

Носене на хапчета

Далеч преди гидросилките и смазките от козметични продукти бруснични хапчета бяха използвани за грижа за косата. Сега те са подходящ в рамките на природната грижа и научните доказателства за бенефицията, настъпила преди леко време. Защото вълните са след така бавно врастване, брусниците са подходящ избор за да се постигне здраво и дълготрайно осветление. Типичният брусничен шампоан също може да поддържа блясъка и процтост на вълните, добавяйки им и мярка и текстура, ако ги хванете в истински природен хапче като цвекло брусници, малина или морков. Дали разбираме минералният гривен или лъжица домашна тарелка, хапчетата ще премахнат нежеланите атоми и готоват почвата за добра ротация на природните средства за дребниране и увлажняване.

Осветление с мед

Медът не само че внушава ни с вкуса си и съобразни ароматизатори – той дава и мощен успех в утвърждаването на процта и блясъка на вълните. Докато другите материи, асоциирани с мед за вътрешно използване са масло или маслини, той също може да им предостави най-безопасния нач