Нашите топ 5 предложения: класиране на най-добрите спирали за вежди

Нашите топ 5 предложения: класиране на най-добрите спирали за вежди

Може би е клише, но въпреки това е 100% истина: веждите са в основата на образа на цялото лице – те подчертават очите и привличат вниманието. Всяка жена мечтае за перфектно оформени и красиви вежди: гримът на веждите е задължителна стъпка от ежедневната рутина. В днешно време естественият грим доминира в тенденциите, тъй като подчертава естествената красота, което е и причината спиралите за вежди да стават все по-популярни. Съставихме тази класация, за да помогнем на потребителите да намерят най-добрата спирала за вежди. Разгледайте я и изберете своя фаворит!

Какви са ефектите от спиралата за вежди?

Добрата спирала за вежди ви позволява да получите невероятни резултати от грима! Какво можете да очаквате от една страхотна спирала за вежди?

  1. Максимален обем на веждите.
  2. Подсилено подчертаване на всяко косъмче от веждите.
  3. Акцентиране на веждите с правилно подбран, естествено изглеждащ цвят.
  4. Перфектно оформени и подредени косъмчета.
  5. Дълготрайно действие до отстраняване на грима.
  6. Процесът на почистване на грима е щадящ, без да трие или оставя следи по кожата.
  7. Косъмчетата на веждите са подхранени благодарение на подхранващите съставки.
  8. Без бучици и незалепващ красив грим за вежди.

Коя е добрата спирала за вежди?

Когато избирате най-добрата спирала за вежди, изготвената от нас класация може да ви бъде много полезна: не е необходимо да губите време в търсене с часове и четене на множество ревюта и коментари онлайн. Ние го направихме, за да не ви се налага, и избрахме победител! Запознайте се със спиралите за вежди, които според потребителите са най-добрият избор на пазара за красота. Изборът на спирали за вежди е изключително богат. Кои от тях ви позволяват да постигнете зашеметяващ вид и естествен завършек на грима? Всяка спомената тук спирала за мигли се характеризира с различни качества, нюанси, изпълнение и вид на четката. Със сигурност ще откриете и такива, които съдържат съставки, грижещи се за веждите. С помощта на следната класация всеки почитател на грима може лесно да намери най-добрата спирала за вежди за себе си.

Нашите 5 топ избора: класация на най-добрите спирали за вежди

Номер 1. Nanobrow Shape Mascara – най-добрата спирала за вежди!

  • Размер: 7 ml
  • Цена: разумна в съотношение с капацитета и ефективността
  • Отзиви: спиралата за вежди Nanobrow е получила най-много положителни отзиви

Може да има само един победител и спиралата за вежди Nanobrow несъмнено е поразителна! Не успяхме да открием никакви недостатъци! Козметиката е с първокласно качество, тъй като осигурява отличен ефект при грима на веждите, независимо от дебелината, цвета или гъстотата на веждите.

Продуктът маскира редките зони и ги запълва с цвят, увеличава обема на всяко косъмче на веждите, така че сводовете са визуално подчертани, по-пълни, по-гъсти и акцентирани. Тя оформя, фиксира и дефинира веждите безупречно благодарение на уникалната, усъвършенствана и плътна четчица. Иновативната ѝ формула с добавен силициев диоксид прави косъмчетата гладки и невероятно меки. Нюансите са много естествени и придават невероятен кадифен завършек и изразителност на косъмчетата – без бучки и слепване. Nanobrow Shape Mascara гарантира 100% съвършенство и дълготрайност в грима за вежди!

Номер 2. Dior Diorshow On Set Brow

  • Размер: 5 ml
  • Цена: леко завишена предвид малкия ѝ размер
  • Oтзиви: спиралата на Dior е получила много положителни отзиви

Diorshow On Set Brow е спирала за вежди, която съдържа 90% естествени съставки. Тя оцветява много добре, тъй като светкавично увеличава обема на веждите, като същевременно осигурява естествен завършек и фиксиран грим за 24 часа. Ще я харесате, особено ако обръщате внимание на водоустойчивите формули без усещане за груби косъмчета. Нюансите са доста добри и ще подхождат на повечето естествени цветове на косъмчетата на веждите.

Номер 3. Спирала за вежди Lancome Sourcils Styler

  • Размер: 6,5 ml
  • Цена: леко прекомерна
  • Отзиви: спиралата на Lancome е получила доста положителни отзиви

Тази спирала за мигли се оказва популярен избор, въпреки че цената ѝ оставя много какво да се желае. Спиралата за вежди Lancome Sourcils Styler е създадена в сътрудничество с Лиза Елдридж, един от най-опитните и уважавани професионални гримьори. Спиралата за вежди визуално уплътнява веждите, подчертава техния цвят и подчертава очите. Тя фиксира грима доста добре: издържа до 14 часа, а необичайната четка се адаптира добре към веждите и превръща гримирането в лесна задача. Има обаче един недостатък: не успяхме да намерим достатъчно тъмен нюанс, който да подхожда на хората с черни, почти черни или много тъмнокафяви коси и вежди.

Номер 4. Спирала за вежди Yves Saint Laurent Couture

  • Размер: 7,7 ml
  • Цена: много висока
  • Отзиви: спиралата на YSL е получила умерено много добри отзиви

Още една спирала за вежди, която е създадена от известен и високо ценен гримьор – Лойд Симъндс. Това е една от най-издръжливите спирали за вежди, споменати тук: тя издържа до 45 часа върху веждите, въпреки че не сме сигурни, че някой би искал да носи грим толкова дълго време. Спиралата за вежди Yves Saint Laurent Couture се отстранява доста трудно и отнема много време, тъй като изисква търкане на кожата. Въпреки това този дълготраен грим несъмнено е полезен на модни ревюта и фотосесии, където от моделите се очаква да изглеждат безупречно и гримът трябва да остане върху кожата при всякакви условия. За съжаление тази спирала се предлага само в два нюанса.

Номер 5. BENEFIT Gimme Brow+ Обемен гел за вежди

  • Размер: 3 ml
  • Цена: висока
  • Отзиви: спиралата на Benefit получава добри мнения

Тази оцветена спирала за вежди е снабдена с класически малък апликатор, който не замърсява кожата, а широката му четка може да слепне и прилепи косъмчетата. Спиралата несъмнено увеличава обема на веждите и ги оформя доста бързо. Тя съдържа микрофибри, които прилепват към косъмчетата, доставяйки ефекта на по-плътни и изразителни вежди. Друго нейно предимство е, че е водоустойчива и дълготрайна. Спиралата предлага и доста лесно нанасяне. BENEFIT Gimme Brow+ Обемен гел за вежди се предлага в десет нюанса. Някои твърдят, че това е голям плюс, тъй като осигурява перфектен избор на нюанси, а според други широката гама затруднява избора на правилния цвят, тъй като те са твърде сходни.