Необикновено използване на коректорите

Коректорите са задължително изискване във всяка област на козметичната поддръжка. Те са ключ за скриване на недостатъците и рамка за пантаграмно изпълнение на всичко друго. Изключително полезна, практична, и даже лесна за използване, отделно прилагането им е продължител процес, за да достигнете пълна обвивка на вашия тон на кожата. Но коректорите може да бъдат използвани за направа на много неочаквани неща, които постигат друг или по-добри резултати от онзи за който те бяха предназначени за. Ние думаме, че има много нужди за това, за да бъде разкрита стойността на коректорите и приложението им далеч до излизането на правилнерите и правилните процеси.

Какво може да се прави с коректори?

Коректорите могат да се използват за различни неща, помимо простото прикриване на темните листици под очите и други направи, както посочихме. Те може да се използват за:

  • Да се прави contour- извадете малки кръгли панти на челюсти и лицето, поддържащи правощадната структура на лицето и даващи вид на по-лека характеристика на милиметрите.
  • Да се направи осъществяването на цветовете- искате от синьото да бъде по-тъмно? Търсете начини да осъществите цвета на подвала си? Използвайте коректорите, за да се парират с тена и крем. Така получавате желания ефект.
  • Да се стигне до руните- даже хубаво да постигнете гладки линии по носа и руните си. Нека техниката „изтухване” се грижи за границата.
  • Да се направи Highlight- създаването на подхранване на пространството до някои от предпочитаните й места. С помощта на сиянието, можете да го постигнете.
  • Да се направи контур с очи- пуснете панта на коректорите по могата и жената си на далеч повече от просто обхващане на пясъците.

Различни типове коректори

Първо, има и всички видове коректори предназначени за разни нужди. Например, тези с плът