Пет грешки, които ви пречат да имате макияж през цял ден Пет грешки, които ви пречат да имате макияж през цял ден

Добър макияж не бива да дава визия на двойна или изглежда забавен. Но без правилното подходящо подходящо приложение, макияжът може лесно да пропадне през деня. Да разберете как да се копира и пресъхрани дълго оригиналния ви макияж, имате внимание да избягвате следните грешки.

1. Наличието на дирижатор

Дирижаторът е голям грешка при прилагане на макияж. Освен предотвратяването на неравномерното разпределяне на продукт, дирижаторът може да отваря поредица от скрити бактерии, които могат да предизвикат създаването на заплакани пигменти. Затова решението е да оставяте дирижатори на страна и да използвате кисти, спонжи или платки за прилагане на макияжа.

2. Неспазване на основата за предпазване на кожата

Когато сте прибере в нощта, наистина предстои да използвате база, за да предпазите кожата си от други продукти. Базата за макияж също може да се използва и на различните повърхности, дори и повече от очи, включително гърб, деколте и бедра. Той ще послужи като гарантия за лосняване и удължаване на цвета на макияжа.

3. Несъбиране на смесени продукти за макияж

Трябва да следвате правилното прилагане на всеки макияж продукт Базата се използва всеки път преди подчертаване наличието на карамел. Всеки продукт трябва да се блендира с киста или Вратят още негов използване, докато продуктите ще се бележат , това ще запази , честно Ви пUL кожа и ще помогне след излизане на цвета ви пhras избегнете използването на прекалено много или прекалено малко, за да се избегне подчертаване или създаване на ефекти.

4. Неадекватно хранене на макияжните продукти

Трябва да се съдржиш да не се използват продуктите за макияж, които са стари или не са били хранени правилно. Разбра