Подсладете рутинната си грижа за кожата с GHASEL Maltese Honey Face Moisturiser

Малта, което в превод от гръцки означава „мед“, е медена страна, която използва своите блага в производството на козметика. Малтийската марка Ghasel е използвала уникалния, най-сладък мед в света и е създала иновативен крем за лице – Maltese Honey Face Moisturiser.

Ghasel използва силата на естествените съставки, като се грижи за всеки детайл. Като изключва изкуствените оцветители и химическите съставки, той се грижи по най-ефективния начин и дава впечатляващи резултати. Maltese Honey Face Moisturiser е истинска революция, силно хидратира най-дълбоките слоеве на кожата и предотвратява процеса на стареене.

Сладка грижа директно от Малта

Вие сте центъра на вниманието в света на сладката грижа от Малта. Дневният и нощният Maltese Honey Face Moisturiser се адаптира към нуждите на всяка кожа на всяка възраст. Хидратацията е от съществено значение, независимо дали имате комбинирана, мазна, нормална, склонна към акне или чувствителна кожа.

Основният ви продукт за грижа за кожата, овлажнителят, трябва да бъде най-добрият. В състава на Maltese Honey Face Moisturiser можете да откриете активни съставки, които ще се погрижат за сухата кожа и нейните регенеративни процеси.

Уникалният малтийски мед е незаменим в борбата с кожните проблеми. Той съдържа набор от витамини, включително: А, Е, D, витамини от група В, С, както и: фосфор, калций, магнезий, натрий, калий, желязо, цинк, мед, силиций и селен. Това е силата, която ще възстанови хармонията и баланса на кожата ви.

Maltese Honey face Moisturiser за дневна и нощна употреба

Комбинацията от малтийски мед, градински чай, рициново масло, кофеин, масло от ший и растителни екстракти е успокояващо средство за уморена, отпусната и вяла кожа. Рафинираната формула на Maltese Honey Face Moisturiser придава на кожата енергия, блясък и жизненост.

Свойствата против стареене ефективно се справят със свободните радикали, които причиняват оксидативен стрес. Те изглаждат вече съществуващите бръчки и фини линии и най-вече – предотвратяват образуването на нови. По този начин се регенерира кожата, страдаща от дехидратация.

Благодарение на козметиката Ghasel кожата изглежда страхотно още от първите дни на употреба. Отличните съставки почистват, тонизират и подхранват кожата, както и регулират мастните жлези, така че кожата спира да лъщи.

Защо трябва да си осигурите Maltese Honey Face Moisturiser?

Най-добрият крем за хора, страдащи от алергии, и за хора с чувствителна кожа. Той има лека текстура, попива бързо и се справя добре като основа за грим. Кожата бързо става хубава, гладка и приятна на допир с перфектен, равномерен цвят. Прекрасните свойства на малтийския мед, неговото хидратиращо и изглаждащо действие превръщат Maltese Honey Face Moisturiser в идеалното козметично средство.

Включеното в състава на крема масло от ший дава на кожата мощна доза хидратация, а също така подпомага заздравяването на възпаления и кожни лезии. Също толкова желана съставка е рициновото масло, което е известно със своите антибактериални и противовъзпалителни свойства – те играят огромна роля в процесите на регенерация на кожата. Витамин Е и витамин В6 са витамини на младостта, които са мощни антиоксиданти с противостареещо действие.

Растителните екстракти придават красив цвят, ускоряват клетъчното обновяване и предотвратяват появата на акне и несъвършенства. Те гарантират безупречно красива, младежка кожа за дълго. Регулярната ежедневна употреба на Maltese Honey Face Moisturiser сутрин и вечер бързо дава желаните резултати.