Серум срещу зачервяване и паякообразни вени? Трябва да е Nanoil!

Спуканите капиляри, боцкащото чувство и зачервяването не трябва да са проблеми, с които все още да трябва да се борите! Тази капризна куперозна кожа също може да изглежда добре. Просто трябва да използвате правилния серум за лице. Nanoil Anti-Redness Serum е отговорът на всички често срещани симптоми и притеснения, свързани с реактивната кожа, както е и страхотен регенериращ продукт, който успява да подхрани уморената, скучна кожа. Заинтересовани ли сте?

Кожата ми куперозна ли е?

Оказва се, че зачервените бузи не винаги са знак на добро здраве. Възможно е и това да е причинено от капиляри, които се показват през кожата. За съжаление зачервените бузи са само една от проблемните черти, с които се характеризира куперозната кожа. Най-честите притеснения включват постоянно зачервяване, парене, опъната кожа, сърбеж и спукани капиляри.

Причини за куперозна кожа

Въпреки че този тип кожа е най-често наследствен, има някои неща, които допринасят за куперозната кожа. Какви са те? Хормони, алергии, сърдечно-съдови нарушения и различни кожни заболявания.

Факторите, увеличаващи риска и правещи тези чести кожни проблеми по-сериозни и притеснителни, са: хлорираната и/или твърда вода, някои лекарства, излагане на слънце, климатиците, изкуствените източници на топлина (сауна, солариум, сешоар), физическите упражнения, топлите напитки, пикантните храни, стресът, неврозата, алкохола, цигарите, лошите метеорологични условия (силен вятър, студ, висока влажност) и хормоналните контрацептиви.

Nanoil Anti-Redness Serum: идеален за третиране на зачервяване и спукани капиляри

Кой каза, че куперозната кожа не може да бъде безупречна? Тя може да изглежда добре, ако я третирате с правилните продукти за грижа и правите правилните процедури, които свиват и подсилват стените на кръвоносните съдове, както и носят облекчение на раздразнената кожа.

За да се сдобиете с по-красива кожа, посегнете към Nanoil Anti-Redness Serum – най-доброто решение за всички проблеми, свързани с куперозната кожа. Лек и нежен към лицето, серумът се справя със зачервяването, дразненето и възпалението. Успявайки да действа отвътре, Nanoil Anti-Redness подсилва стените на капилярите, предотвратявайки паякообразните вени. На всичкото отгоре, той увеличава устойчивостта на кожата към бъдещо дразнене.

Най-добрите натурални съставки за успокояване на кожата

Растителните екстракти изграждат Nanoil Anti-Redness Serum. В него няма странни вещества като алергени, парабени и дразнители. Този продукт доказва, че е перфектен за реактивна кожа. Интересното е, че формулата на серума не само носи успокоение и се справя с проблемите на куперозната кожа, но и подхранва, възстановява, регенерира и хидратира.

На какво се дължи силата на Nanoil? Най-вече на екстрактите от липа, шишарки от кипарис и кестен – и 3-те са много известни за намаляване на зачервяването, премахване на дразненето и елиминиране на проблема със спуканите капиляри. Тези възстановяващи и успокояващи лицето екстракти са комбинирани с 3 натурални вещества, които подобряват външния вид на кожата:

  • антиоксидант, извлечен от корен на пунарнава, който намалява бръчките и поддържа кожата младолика.
  • растителен гликол, познат като пропанедиол, отговорен за поддържане на нивата на хидратация чрез заключване на водата в кожата.
  • и лецитин, който подхранва и омекотява кожата, възстановявайки липидната бариера на кожата.

най-добри продукти за чувствителна кожа Nanoil

Nanoil Anti-Redness Serum – предимства

  • Добра цена
  • Бързи резултати
  • Без паякообразни вени
  • Без зачервяване
  • Без дразнене
  • Голям размер (50 мл)
  • Може да се закупи лесно от nanoil.bg
  • Некомедогенен
  • Абсорбира се бързо
  • Положителни ревюта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *