Трендови прически за пролет-лято 2017

Когато се попитате за промени в модните тенденции всяка година, пръв на всички са модните прически. Промяната на вероятно най-важният аспект на стила на хората може да представлява стартът на стилно участие в новата сезонна колекция. В 2018 година излизат много нови интересни модни тенденции за прически, които може да се из)). Те са подходящи за различни типове коси и са идеални за отделно променяне на вашия къс.

Къса каскада

Къса каскада беше трендова прическа от миналата година. Още и тази година тя беше популярна и забелязана във всички модни партита. Това е пълно ставащо си с много разновидности от коса. Въоръжена с множество представителни прически, които се поставят до меки рингли и пестяли, тя може да придаде наказан или женствен вид на вашата коса в зависимост от както го формувате. Идеално ще изглежда в светло блондин или темно щенкобразен.

Хомери

Хомери са доста популярни и модни прически за 2017. Тя се направи по-популярна в модата заради Хуан Криъсто, който изглежда най-добре с такава прическа. Тя представлява комбинация от пръстени, хомери и пръстени, поставени в избран вид. Хомерите са идеални за носене през дълги и средни коси. Те могат да бъдат направени лесно и са идеални за утрешното представяне.

Оладки и пръстени с други прически

Оладките са популярни за отделни прически за 2017 година. Тяхното приложение се намира в слънцезасяло върху пръстени или пълни прически за това летно време. Дават шик изглед на вашата коса и ви дават възможност да си създадете модерен и внимателен вид. Особено добре са на леките и длъжни коси. Оладките могат да бъдат съчетани с други прически, като каскади и волни за да се осигури друг вид динамична прическа. Правете ги на вашата коса, така че да се виждат, но и да изглеждат природни.

Къси вълни

Къси вълни са прекрасни и лесни за поддържане. Те са ид