Три най-харесвани козметики за коса и бръсна с пиново масло

Пиновото масло е свещно дериватно масло, разпространено глобално. Даването му на косата и бръсната дава невероятен блеск и висока степен на лъчина. Интегрирано към различни козметики се доставя проприетарна стабилност и дълготрайно посягане на резултатите.

Тук са три от най-харесваните продукти за коса и бръсна, съдържащи пиново масло. Всички предлагат прекрасен блеск и изключително защита за вашата коса.

Нулево прилагане на стрижка за бръсна- съставки с пиново масло

Този продукт дава предизвикателен блеск и стабилни резултати за всеки тип бръсна. Нулевото прилагане на стрижка за бръсна е пълно състояние без алкохол и минерално масло, предлагащо дълготраен блеск без затваряне на порите. Освен това, той включва активен компонент, високо качество пиново масло от Другия край, което поддържа иглите на косата. Декорирането на стила с Нулево прилагане на стрижка не трябва да доведе до разсорение и завиждане на бръсната.

Метик за волоси с наситено пиново масло

Тази метик за волоси защитава дълготраен блеск без отделяне чрез разрушаване на порите. Наситеното пиново масло защитава зглазните масла, за които лвърдят косата и предпазва блескът. Метикът включва интензивен градон за нанасяне, който защитава от витамин XXX и коригиране на раздразнението. Контролирането на формата също включва градиво за обезжиряване, което предпазва от лишна мазнина и дава много гъвкаво консистенция.

Анти-връзка със пиново масло

Тази маска се отличава с мулти-целевото повишаване на резилтата от определянето на стила. Маската за защита на волосите се среща с пиново масло за подобряване на изхранването и даване на мекост. Освен това, тя съдържа гама активни съставки, които поддържат гладкостта и изключеното разкъсване. Анти-връзката с съставки да пиново масло засилва иглите на косата и п