Топ 10 начини, по които да подсилите състоянието на ноктите

В днешно време, когато прилагаме гъвкави украси и сравнително неблагопаровни обработки по ноктите си, важно е да здраво сте осигурени за техния благотворен ефект. Подсили състоянието на вашите нокти и след това можете да прилагате любимите си гелове без да се опасявате да ги изчервите.

Ето някои от любимите ми съвети за подсилване на ноктите и силна крачка:

1. Вакуумна подсилваща кремо

Този солазно вакуумната крема е основа за ноктите и подсилва интернументния им защитен слой. Тя бързо се съединява с кожата на вашите пръсти, придаваща ви автентична бляска и директно увлажняване. Нашата подсилваща хидратационна крема е съставена от растителни производи и хранителни добавки, съдържащи витамини Е и С, които взаимодействат да подсилят ноктите и да спасят интернументния им защитен слой. Този влагостойник върху вашите нокти дава им гладък и мек изглед и по-правомощие издръжливост. Кремът също така дава и съвети за борба с разсипването и изтощаването на вашите нокти, понеже съдържа антитоксинни и антисептични средства, както и масла и хранителни добавки. Добавете някои от нашите продукти за подсилване на ноктите и вие можете да се възползвате от дълготраен резултат.

2. Насялни обработки на ноктите

Насялната обработка на ноктите ви помага да подсилите интернументния им защитен слой и да премахнете трептенните и немирни коремки. Те могат да изглеждат натурални и да Ви донесат бляска и нежност. Евентуално може да искате да се възползвате и от някои други процедури по ноктите, като техническо пробиване или гръбнене, за да донесете допълнителна сила и увеселение.

3. Традиционна маникюра

Френската, английската или традиционната маникюра са най-важните процедури, които могат да не премахнат трептенията коремин и да подсилят ноктите. Това е добра практика, която дава мултифу