Топ 5 на Водещите в Класациите Помади за Вежди

Изборът на помада за вежди може да бъде наистина труден, тъй като в днешно време на козметичния пазар има голямо разнообразие от тях и от всички се очаква да очертаят и запълнят веждите ви перфектно.

За да ви помогнем в избора на новия ви фаворит, решихме да създадем списък с най-продаваните помади за вежди, които впечатляват със своята ефективност и ви помагат да постигнете истински Уау ефект в грима на веждите си.

Най-добрите помади за вежди – нашият ТОП 5

1. Nanobrow Eyebrow Pomadeводоустойчива помада за вежди

nanobrow eyebrow pomade

Помадата за вежди Nanobrow впечатлява с ефективността си още от първата употреба. Водоустойчивата и дълготрайна формула с отлична консистенция е удобна за употреба и улеснява нанасянето без усилие. Nanobrow Eyebrow Pomade ви позволява да имитирате истински косъмчета на веждите, които измамно наподобяват естествените. Прецизно очертаните и запълнени вежди никога не са били толкова лесни. Веждите ви ще изглеждат по-плътни и по-обемни. Цялодневният грим е напълно постижима цел с помадата за вежди Nanobrow. Потърсете този продукт и запълнете веждите си така, както искате.

Продуктът е създаден в три естествено изглеждащи нюанса: Светло кафяво, средно кафяво и тъмно кафяво.

Тази помада се доказва като най-добрата, ако:

  • държите на ненадминатия дълготраен ефект
  • искате да запълните веждите си прецизно
  • ви харесва бързото и лесно нанасяне
  • цените естествения ефект на обемни вежди със съвършена форма

повече информация може да бъде намерена в официалния уебсй: nanobrow.bg

2. TARTE Frameworker Brow Pomade

Подходящата за вегани помада за вежди на Tarte осигурява ясно очертаване на веждите. Формулата на продукта е веганска, кремообразна и с подходяща пигментация. Този продукт ви позволява да създадете прецизен грим, който издържа до 24 часа. Кремообразната текстура гарантира, че всяко косъмче е покрито равномерно. Тя оформя веждите ви и им придава блясък. Бонусът е, че формулата с естествени съставки осигурява подходяща грижа – маслото от бабасу подхранва и укрепва фоликулите, а амазонската глина съдържа витамин Е, който забавя процеса на стареене. Продуктът е устойчив на влага и пот.

Наличните нюанси на тази помада за вежди са: Средно кафяво, топло тъмно кафяво, тъмно кафяво, черно кафяво, пепеляво русо, златисто русо и средно студено кафяво.

Тази помада за вежди ще се превърне в любимия ви продукт, ако:

  • цените веганските козметични продукти
  • държите на формулите с естествени съставки
  • обичате да комбинирате грима си с грижите за веждите

3. Refy Brow Pomade

Refy Brow Pomade се доказа като истинска козметична сензация в САЩ. Засенчването и попълването на веждите с този продукт се превръща в истинско удоволствие. Ъгловата четка е удобна за използване и осигурява изключителна прецизност. Интересното е, че тази помада ви позволява свободно да комбинирате наличните нюанси и да създадете свой собствен, перфектно подхождащ на вашите черти. Кремообразната текстура осигурява лесно нанасяне. Добавете дълбочина на веждите си и заложете на матово покритие с помадата за вежди Refy!

Продуктът се предлага в три нюанса: Светъл, среден и тъмен.

Изберете тази помада за вежди, ако:

  • цените лесното нанасяне и обичате да изпробвате нови козметични тенденции
  • искате веждите ви да придобият матов завършек
  • мечтаете да създадете свой собствен нюанс, който да съответства идеално на естествения цвят на веждите ви

4. BENEFIT COSMETICS POWmade

Помадата на Benefit Cosmetics ви позволява да запълните пропуските, без да изглеждате пресилено, само за няколко мига. Веждите ви са ясно очертани и придобиват сатенен завършек. Проведените тестове показаха, че тази помада за вежди се отличава с изключителния си дълготраен ефект. Освен това тя не изсъхва и не се изтрива. Тя може да се нанася със специална четка, която се продава отделно.

Наличните нюанси на тази помада за вежди са: 2, 2,5, 3, 3,5, 3,75, 4, 4,5 и 5.

Тази помада за вежди се доказва като най-добрата, ако:

  • искате да постигнете максимално запълнени вежди
  • ви е важно помадата за вежди да не се изтрива и да не изсъхва
  • искате естествено подчертаване на веждите

5. KVD Vegan Beauty 24-Hour Super Brow

Ултраиновативната, веганска формула на KVD Vegan Beauty продължава да очарова жените. Тази водоустойчива, кремообразна помада с лека текстура ви позволява да запълните веждите си, без да правите компромиси. Дефинираният ефект става възможен само за няколко мига. Помадата трябва да се нанася с помощта на четката #70 Pomade Brow Brush.

Има 7 естествени нюанса на помадата, както и „White Out“ и „Bleach“ за ефекта на избелени вежди.

Потърсете тази помада за вежди, ако:

  •  искате да развихрите въображението си
  •  държите на смелото очертаване на веждите
  •  избирате веган продукти

Как да нанасяте помадата за вежди?

Нанасянето на тази помада е изключително лесно. Този метод ще свърши работа на всяка жена, която се грижи за бързото оформяне на веждите си.

Всичко, което трябва да направите, е да загребете малко от избраната от вас помада върху четка, след което да започнете да очертавате веждите си с тънки движения. Дефинирането на горната и долната линия на веждите е важна стъпка за постигане на мечтаната форма на веждите.

След като веждите ви са перфектно очертани, започнете да ги запълвате с цвят. Това е всичко!