Аспирин в вашата козметична чанта: тежкият маска за лицето редуцира акнето и оминава!

Върху основната фраза на всеки магазин за козметика: „Зов вашата обичайна козметика!“ От тук нататък беше логично да се появи новият тренд – „Aspirin in your make-up bag”. Анастасии в последните години усетиха много интерес и смятат, че аспирин е перфектното лекарство за много здравословни проблеми.

Но всъщност защо аспирин да се намира в козметичната ви чанта? Защо да си купуваме аспирин за лицето, когато той има толкова много приложения за здравето? Аспиринът има свойство да свързва гладките мускули, което означава, че може да се поддържа анти-агентът и да се организира продължителни изследвания за сравнение на съществуващите резултати. Краен резултат от тези изследвания е аспиринът- то може да помогне дали маската за лицето ще даде продуктивни резултати.

Какви са функциите на аспирина в маската за лицето?

Преди няколко години нямаше отговор на това въпрос. Но с проява на инновация и предразсъдъли на много марки от козметика, днес можем да кажем, че аспиринът има следните характеристики в маската за лицето:

  • Той редуцира изпражняването и шрамите.
  • Редуцира и успокоява акнето.
  • Отделя и поддържа влагата.
  • Подобрява качеството на кожата.
  • Помага за борба срещу белези.
  • Омолаживане на кожата: аспиринът е химически запален и помага за регенерация на клетките и за подобряване на цвета на кожата.
  • Изравнява порите и дава място на здраво и молодо загубане.

Как да ползвате аспирин в маската за лицето?

Като маска, допълнителната добавка на аспирин е проста – вземете половин таблетка аспирин и изтръгнете цялото съдържание в сместа. След това включете половин супурика от бяло вино в празна чаша и добавете аспирина до него. Намесете до получаване на гладка паста. Нанесете го върху лицето си и него да остане за пон