Идеални очички в 3 лесни стъпки: Да видим как да го достигнем!

Перфектни вежди в три лесни стъпки? Да видим как да стигнем до тях!

Веждите са безспорен важен детайл във вашия най-добрият изглед. Не можете да си представите празен лице без вежди, именно за това, редица ликове, сред които Катрин Зета-Джонс, Ив Белингърът и Миранда Керри имат пристигнали до известност чрез своите индивидуални прически с удачно формулирани вежди.

Ако и вие искате да си имате прекрасни вежди в следните 3 стъпки ще Ви помогнат да го постигнете:

Стъпка едно: Изберете правилната форма на веждите

Първо имате нужда да изберете най-подходящия вид кривина за вашите вежди. Вашата избор зависи от няколко фактора, базирани на вашия лицев тип. Ако имате правоъгълно лице, то препоръчват се минимално извиване и дълги, широки вежди, докато ако имате кръгло лице, то по-късите и по-активно извивани вежди могат да Ви донесат искания резултат.

Стъпка две: Ако желаете да форма използвайте вежден дымчател

След избор на форма, можете да започнете със формирането на вашия вежден дымчател. Начинът с който успешно формирате веждата си зависи от текущата текстура на вашите вежди. Основното правило е да се убедите, че по време на прането да въвеждате добре грима. Пръснете жичка от грима и разпределете я ръцевой движение, за да къснете което и да било по-прилесно.

Стъпка три: Удължете границата на вашите вежди

За да достигнете максимално подходящ резултат, трирането и удължаването на вашия вежден дымчател е най-важно! Ако искате картинна прическа трябва да се убедите, че имате най-добрия кес за трябване, който Ви позволява да достигнете класическа дълбока трябваща линия.

Заключение:

В преките стъпки Вие ще научите за измисления правилен и идеален дизайн за вашите вежди. Ако браво се следват тези стъпки, веждите могат да Ви донесат невероятно лесен и естествен резу