Изсветляващ коректор Dream Lumi™ Touch Highlighting Concealer на Maybelline. Кой коректор да си изберем и как да го използваме?

Коректорът за под очите определено е необходим козметичен продукт. И защо това е така? Благодарение на този тип продукт да скрием натъртванията, да покрием подпухванията и да прикрием непривлекателните резултати от безсънните нощи. Кой коректор е най-добрият? Определено, онзи, който изсветлява зоната около очите. В този случай, не се суетете повече ами си вземете Dream Lumi™ Touch Highlighting Concealer на Maybelline.

IMG_8623

Dream Lumi™ Touch Highlighting Concealer на Maybelline

Dream Lumi™ е коректор, който изсветлява зоната около очите и ги кара да изглеждат по-големи. Освен това се оказва, че след употребата на този коректор на Maybelline кожата става по-здрава и освежена. От изключително значение е, че продуктът не се натрупва във вдлъбнатините или бръчките, не създава ефект на маска и почти не се усеща при ежедневна употреба. Друго предимство, което трябва да се вземе пред вид е, че този продукт на Maybelline предоставя задоволително покритие, благодарение на което тъмните кръгове под очите стават напълно невидими а тена на кожата се изравнява. Друг аспект, който трябва да бъде изпитан е консистенцията на продукта. Dream Lumi™ е формула на гел, който леко се дифундира и изсветлява определени части на лицето.

Сега, няколко думи за формата на коректора. Дизайнът на Dream Lumi™ Touch Highlighting Concealer е като обикновен коректор. Може да бъде нанесен както по външния, така и по вътрешния ъгъл на очите, под веждите, от двете страни на носа, около устата и естествено под очите. Скулите и слепоочията също могат да бъдат покрити с този забележителен продукт на Maybelline. След това козметичният продукт трябва да се втрие така, че да се прелее с кожата и да се смеси с фон дьо тена.

maxresdefault

Кой коректор за изберем и как да го използваме?

  • Правило № 1 – Когато си купувате коректор от първостепенно значение е да изберете правилният нюанс. По принцип трябва да е с един тон по-светъл от този на фон дьо тена. Доста често допускана грешка е да се използва коректор, който да е в много светъл нюанс. Този вид зле подбран козметичен продукт подчертава бръчките и подпухналостта около очите. Имайки това предвид обърнете вниемание на света, когато си избирате коректора.
  • Правило № 2 – Имайте пред вид, че антибактериалният коректор не се използва за прикриване на тъмните кръгове около очите. Както знаем, кожата в тази част на лицето е изключително деликатна и в повечето случаи в тази зона не се появява акне.
  • Правило № 3 – Хидратиращите коректори са перфектни за суха и чувствителна кожа, тъй като съдържат известно количество масла.
  • Правило № 4 – Не нанасяйте дебели слоеве коректор под очите си, защото това ще подчертае неравностите по кожата, които всъщност бихте искали да прикриете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *