Какъв е връзката между формата на лицето и формата на бръчките? Кое бръчки Ви подхождат най-добре?

Винаги сме забелязвали, че бръчките са много важни за вашето лице и изглед. Те са приравнени до друга кожа, и трябва да се подходят на начин, който да подчертае вашето лице и да придобие привличащ изглед. Да, дори бръчките могат да изменят начина, по който виждате и още повече – как вие се виждате. За това светите за първи път за да разберете, как да изберете най-добрите бръчки за своята форма на лице.

За да намерите правилния бръчки за Вашия лица, трябва да разберете каква е формата на Вашето лице. Формата на лицето ви помага да разберете как да подходите на най-важните части на лицето Ви – очи, бръчки, носа и устните. Формата на лицето ви може да бъде овална, острогла, квадратна или триъгълна – всичко това се различава от човек до човек.

Ако имате овално лице, бръчките Ви трябва да бъдат по-равни и големи, за да разделят лицето и да осветяват очите. Ще имате по-подходящ резултат, ако изберете Бръчки, които са малко по-дълги от практически всички кутии на лицето Ви, за да разширите цялото и да дадете вълнено изглед.

Ако Вашето лице е квадратно, бръчките Ви трябва да бъдат по-тънки и кратки, придаващи вид равномерна и място да бъде печелъжа красота, приближена към центъра на лицето Ви. Бръчките, които имат прав наклон и усилен изглед в края, могат да Ви помогнат да се намали ефектът на квадратно лице и да дадат повече разлика и дизайн.

Ако лицето ви е острогло, бръчките Ви трябва да бъдат надградени, правоъгълни и доста леко влакнени, които приближават до нарастването и смяна на стартовата и крайната точка на бръчките. Ако бихте искали да дължите малко по-дълго на върха, то би достигнало ефекта, който бихте искали, но винаги се стремете към съществоните черти на лицето Ви.

Ако Вашето лице е