Тестваме най-добрите термозащитни продукти за коса – Класация на ТОП продуктите

Често ли сушите косата си със сешоар, изправяте я с преса или я къдрите с маша? Търсите ли най-добрия термозащитен продукт? Тествахме най-високо оценените козметики и открихме победителя! Вижте кой се представя най-добре.

Термозащитни спрейове – Класация на продукти

ТЕРМОЗАЩИТЕН СПРЕЙ nanoil

Най-добрият! NANOIL HEAT PROTECTANT SPRAY

Всички бяха съгласни, че този термозащитен продукт трябва да бъде сложен на първо място. Никой от нас нямаше съмнения, че Nanoil Heat Protectant Spray е най-добрият избор. Дори фризьорите го препоръчват, защото е един от малкото продукти, които защитават кичурите от екстремни температури. Защита до 220 градуса? Получавате я! Експертите от Nanoil са сериозни, когато стане дума за красота, но най-вече и за здравето на косата. Този термозащитен спрей разкрасява и подсилва, за да могат кичурите да са устойчиви на вредните външни фактори, като например слънцето. На чудесна цена е и действа добре при всички типове коса без значение от състоянието, текстурата или цвета. Този лек спрей не претоварва кичурите. Копринените протеини и витамин Е действат чрез добавяне на блясък и гладкост, защитават от увреждане и хидратират. Искате да научите повече? Посетете www.nanoil.bg и прочетете положителните мнения за термозащитния спрей от Nanoil.

Davines Melu Hair Shield

Davines използва редки и добре подбрани съставки. Какво прави необикновена козметична съставка като екстракт от семена от леща Вилалба в термозащитен спрей? Без съмнение силно възстановява кичурите, защото е богата на серицин и глутаминова киселина. Екстрактите действат подобно на кератин, изграждащият елемент в косъма. Освен това, Davines Melu Hair Shield изцяло защитава косата от високи температури, така че можете да сушите косата си спокойно без да се притеснявате за здравето й! Тъй като има изглаждащ ефект, козметиката ще е популярна сред хората с имат дълга коса, която е податлива към заплитане и трудна за стилизиране. Davines Melu Hair Shield е почти перфектна – само цената е минус.

Kevin Murphy Ever Smooth Spray

Ако мислите, че Davines е скъпа, тогава ще се шокирате от цената на Kevin Murphy Ever Smooth, която е само 150 мл. Не трябва обаче да се отказвате. Продуктите от този бранд се използват от знаменитостите. Това повлиява на цените, но трябва да признаем, че този термозащитен спрей е с високо качество. Kevin Murphy Ever Smooth Spray е пълен с растителни екстракти и съставки, които защитават от всички горещи инструменти. Изберете го, ако косата ви е в лошо състояние, боядисана или изрусена е. Тя ще стане копринено гладка и напълно защитена от повреди Добавеният екстракт от дървесна кора и от кипарис също поддържат кичурите подхранени.

Alterna Caviar Leave-In Heat Protection Spray

Знаете ли, че има термозащитен спрей с ефект против стареене? Това е Alterna Caviar Leave-In Heat Protection Spray! С високо съдържание на витамини, той се грижи за най-увредените и сухи кичури. Спреят от бранда, познат на фризьорите, съдържа богатите на антиоксиданти витамини А и C, които защитават от свободни радикали, както и витамини B – B6, B12, B7 (биотин), които са важни за растежа на кичурите. Постепенно те ги подсилват и им придават красив блясък. Витамин Е, още наречен витаминът на младостта, прекрасно подхранва и изглажда косата.

Philip B Thermal Protection Spray

Philip B Thermal Protection Spray е наличен в 2 размера. По-малкият е за пътуване. По-големият е чудесен избор, ако често сушите косата си със сешоар или я изправяте, увредена е, твърда и се стилизира трудно. Спреят на основата на масло няма да повлияе добре на всеки тип коса, но ще е чудесен за сухите кичури. Добавените масла премахват наелектризирването и добавят блясък към скучната коса: зехтин, масло от шеа, масло от арахис, сусамово масло, масло от сладък бадем, масло от жожоба и масло от шафран. Аминокиселините във формулата също заслужават да бъдат споменати; те насърчават възстановяването на косата и я укрепват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *