Как Беркова Вода да бъде използвана в Ухода за Косата: Свойства , Предимства и Процеси

Беркова вода се използва в ухода за косата от дълбаки две хиляди години. Тя е естествен продукт, който притежава невероятни косметични свойства и белези за здравето. Тя е получена от берково древо и е направена от дълбоко разтворяне на кората, брана и семките на древото вода.

Беркова вода предлага следните предимства за ухода за коса:

Увлажнение

Берковата вода влияе безопасно върху кожата и има благоприятно влияние върху косата. Тя съдържа много белтъци, ъглеводи и мастни киселини, което помага да нормализира влагата с косата и да подобри цялостното проуцтване на косата. Берковата вода е най-добрият избор за обработка на очилата, защото тя се възпалва много бързо и подхранва високо косата.

Защита от Окисляване и Наслата

Берковата вода включва различни минерали и анти-оксиданти, които предпазват косата от оксидация и наслата от ултрафиолетови лъчи. Анти-оксидантите подтискат оксидативния стрес, който може да активира главоболия и дажи себе изглеждат да е старо прежде време. Всяка една извадка от берково древо може да се използва за създаване на маска за лице или за масаж, който ще предотврати наслата на косата, както и стебестото и гръмотията на косата.

Защита Минерални Токсини

Берковата вода съдържа магний, олово, цинк, бор, натрий и царски желязо, които са отлични за поддържане на здравословната кожа и коса. Те са полезни за нормализиране на характеристиките на косата, така че тя да стане мека и наистина гладка. Тези минерали също така служат за за предпазване на окръжаващата среда, тъй като премахват присутните минерални токсини и правят водата по-нормална за пиене.

Защита На Цвета На Косата

Ако придавате стремна внимание за стабилността на цвета на косата, решението ви е берковата вода. Тя съдържа брани и лечища, кои