Как да направите представа с минерална база?

Контуриращата представа е най-важното от всичко в козметиката. Свеж и едри макияжи може да се постигнат само с точното правильно нанасяне на правилните продукти. Ако искате да създадете идеалното пигментиране и по-приятен гладк вид, то контурирането с минерална база е идеалният избор за да реализирате това!

Основен въглищен прах (основен прах, безкиселинен прах) е мощен антиоксидант, който съдържа светли носители и минерали, например, титан, талък, калций или желязо, което дава допълнително антиоксидантна защита. Тази техника може да служи за скриване на несиметриите си и обработване на нарушени пространства, за да се постигне изравниран идеален макияж.

Щедрото нанасяне на минерална основа

Нанасянето на минерална основа започва с едренето на лицето ти с хидратиращ или матиращ крем. Задълбочаването на макияжа с минерална база започва с постепенно прилагане на младата, за да блокирате порите и по-нататъшните слоеве. Наклонете четката към долната част на лицето и започнете да нанасяте продукта от цветните до долните участъци на лицето. Това е главният контур, който ще помогне да се създаде точен вид.

След това влезте във втория кръг на нанасянето, ъпляйте по-малка четка и започнете да нанасяте продукта по контурите на лицето. Трябва да се стараете да бъдете внимателни, а не да нанасяте много материал на малки парчета. След това разтайте четката и постепенно ъпляйте до бръцване. Разтворяйте продукта върху праховите участъци на лицето за да се постигне едра представа. Когато нанесете продукта равномерно, увеличете четката, за да разтоферите представата.

Също можете да начертаете и осветете лицето си с минерална база. То може да бъде направено с прилагане на продукт по местата, в които по принцип се стават за осветляване- вдлъбнати линии на лицето, над челюстите, над главите, бръцките и влак