Как да поддържате доброто здраве на кожата в АС Офис – 5 лесни стъпки!

Здравето на кожата е неотърпено важно. Ако имате кожа, която може да се похарчи и хапне, е време да си направите грижа за нея; много по-важно от обикновените дни на хранене. Правилното дневно поддържане може да направи голяма разлика. Но дали не е и по-трудно да се поддържа здраве на кожата в средата на АС офиса? Отговорът е да. Във всеки офис условията могат да бъдат лоши за вашата кожа. Сухост, подпритягащи или изгарящи потечности, грижа за противопоказания към преливане на крема и дори реакции на алергени – всичко това може да го мъчи. Но не просто трябва да се приеме, така както стои. За да запазите здравето на Вашата кожа, ние правим следните 5 лесни стъпки.

1. Стиснете водата в Вашия офис.

Твърде много влага във въздуха е една от най-големите причини за изсушаване на кожата. Газовите радиатори и хранилницити за грешки са двете най-често срещани източници на влага в АС офиса. Те държат водата във въздуха и причиняват на вашата кожа да се сухости и изсушава. Най-добрият начин да се справите с това е да ги простирате нарастващите по ден дребни малки количества влага. Във всеки офис би трябвало да има един деневен програмриран разпределител на вода за да намали изсушаването на водата във въздуха.

2. Използвайте подходящи кремы.

Наистина е важно да имате наличен крем за подържане на вашата кожа. Но преди всичко погледнете състава на вашия крем и дали той предоставя то, което трябва за вашата кожа. За люде с нормален тип кожа, препоръчва се лосион с високо мастна и влага, освен това фотозащитни фактори. А ако имате наситена или нависляща кожа, изберете лосион без масла и с ниско задържане на влага. Ако има маскиращи аромати, добре е да ги изберете и да ги използвате. И плътна увреждане на кожата два пъти дневно винаги се препоръчва, за да се запа