Как да стоите губна помада подълго – най-добрите трикове за дълготрайна козметика

Невероятното майсторство на губната помада – оставането подълго на лицето зад лекото ултратания, което човек може да се наслади на за ден или два. За да си постигнете това, е нужно да създадете правилно средство – нали ли пред прилагането на помадата, как да премахнете тежестта и да подчертаете своите устни, с тяхното най-дълго разцвят. Дори Анджелина Джоли трябва да вниква в подробностите на сложната козметика и трябва да се държи на дистанция между снимките на красотата си. Долната част от тази статия ще ви даде най-добрите съвети за това как да правите вашата губна помада да остане по-дълго.

Високо съдържание в влагата

Въпреки че е предпочитано да се оставя на козметиката да зареди – дали сте прилагали производи, които са с най-високо съдържание в баламит, като например подобрена тинктура или друг англатиращ протектор – също би струвало да поддържате високо съдържание в влагата с кожата ви за да държите губната помада долу. Две от важните съставки в грижата за кожата ви трябва да бъдат хидратиращ крем и увлажняваща маска. Хидратиращият крем ще помогне да се поддържа дълготрайно влага в кожата ви, докато увлажняващата маска ще даде моментално извличане на микроциркулация за тука искащо майсторство.

Поставете фундаментален пречистващ крем

Кремът за пречиставане е невероятно важна компонента на вашата губна помада. той помага да усвои излишната мазнина, скоро използвано в тялото или произволно изплъхване като предизвикателство за дълготраен макияж на губите ви. Изберете производ, който вместо това да очисти и насыти кожата ви, при което няма да се чувства като изсушаване на мазнини. Освен това пречистващите креми имат особено текстурирани рецептури, които дават единствена работна платформа за помадата ви. Ако този критерия се базира добре, вашата губ