Наши олио за придаване на красота – Orofluido Beauty

Orofluido Beauty е професионално напитано олио за коса, което грижи за всякакъв вид коса. То подобрява наситеността и миризма на косата, улеснява раздръжката и умалява изтощаването на корените. Неговият запах просто ми преплета и ви прави да се чувствате магично живеещи. Това олио получава моя най-силно препоръчание.

Orofluido има три опции. Първата опция е базето Orofluido Elixir. То намалява гребенето на косата и улеснява вземането на форма при изграждане на прическа. Трябва да се използва сутрин или вечер на чисто суха коса или увлажнена преди сушене. Втората опция е Orofluido Asia Zen Control. Тази екстрактна лекарствена смес включвае екстракт от романски мед, бисарбен гърци и арабско семе. Тя е създадена, за да цели жестокото изсушение и за възстановяване на природността и мереността на косата. То трябва да се използва през нощта на косата, почистена с шампоан. Третата хидратираща опция е Orofluido Beauty Nourishing Hair Oil. То успокоява и защитава косата от изтощаване, подобрява блясъка и опомена готовата прическа. Олиото е безопасно за цветене и дигидратирана коса.

Orofluido Elixir е изключителен за прикачане на топлото и бляскаво красиво копре на косата. Трябва да се нанесе на тъмно и сухо косе, а ако имате по-тънка коса, олиото може да се използва по друг начин за да се поддържа управляемостта и прочувствимият блясък. Ароматът на орофлуидо е съвсем див и моето фиало просто влиза в сърната си небесна парфюмирана атмосфера. Това много ми харесва и е доста дял от почти всички, които ми дават коментари.

Orofluido Asia Zen Control ми дава изключително подобрение на блясъка и миризма на косата ми. То ми позволява да възстановя цялото плътство на косата ми без потенциална опасност за гребене. Олиото включва бисарбен гърци и арабско семе. Бисарбен гърци премахва усещането за изсушение и детоксикира частичките на косата. Арабското семе наситява и увлажнява косата, оставяйки я доста блестяща.

O