Мицеларен шампоан с кератин от Nanoil – най-добрият продукт за почистване на косата!

Мицели и кератин – знаете ли, че това дуо успява да подхрани и подобри външния вид на косата ви като никое друго? Тези съставки са много полезни за кичурите и присъстват във висококачествен шампоан, който помага да се погрижите за кичурите по време на измиване. Можете да започнете да възстановявате косата си още, докато нанасяте шампоан. Вземете си уникален, подсилен с кератин, мицеларен шампоан от Nanoil. Открийте как работи и какво го прави добър.

Мицеларен шампоан от Nanoil – какво представлява?

Мицеларните процедури за коса са повече от поредната мода. Те са единственото правилно решение, което позволява за ефективно почистване и подхранване на кичурите без да се причинява дразнене на скалпа. Шампоанът дължи ефективността си на малките мицели, които успяват да абсорбират нечистотиите от косата и скалпа. Другите съставки, използвани в шампоана от Nanoil, са кератин и леко – тъй като е хидролизирано – рициново масло. И двете съставки подхранват кичурите без да им натежава.

Как действат мицелите в шампоана от Nanoil?

  • Дълбоко почистват косата и скалпа.
  • Не предизвикват дразнене.
  • Улавят мръсотията.
  • Успокояват и облекчава скалпа.
  • Лекуват възпаления и раздразнения.
  • Даряват с обем.

Nanoil мицеларен шампоан с кератин

Как действа кератинът в шампоана от Nanoil?

  • Възстановява увредените кичури.
  • Укрепва косъма.
  • Добавя обем.
  • Попълва празнините в косъма.
  • Предотвратява увреждането на косата.
  • Придава блясък и съживява.

Шампоан с кератин от Nanoil – предимства за косата

Мицеларният шампоан от Nanoil, обогатен с течен кератин е една от най-добрите продукти, грижещи се за косата, които можете да притежавате! Формулата включва леко хидролизирано рициново масло, което е отговорно за блясъка и силата на кичурите. В допълнение рициновото масло подсилва цвета на косата и се справя с косопада, който се случва често след измиване. 

Само след една употреба ще се почуствате чудесно от ефекта, създаден от Nanoil Keratin Micellar Shampoo. По време на измиването кутикулите на косъма се надигат, което позволява на кератина да проникне по-лесно, да започне да се възстановява от увреждане и да има повече обем към всеки кичур.

Редовната употреба на Nanoil Keratin Micellar Shampoo води до лъскава, силна и красива коса. Кичурите скоро стават здрави и толкова прекрасни.

Как да използвате мицеларния шампоан?

Добрите новини са, че всеки мицеларен шампоан трябва да се използва по напълно същия начин като обикновения шампоан. Просто изсипете малко от продукта в ръката си, смесете с вода и разпределете по скалпа. Фокусирайте се върху нанасянето само върху скалпа и корените на косата. Останалата част от кичурите ще се измият със стичането на пяната.

Мицеларен шампоан с кератин от Nanoil – коментари

Този шампоан е един от най-добрите продукти за почистване на косата, което е доказано от хилядите позитивни ревюта и коментари. Nanoil Keratin Micellar Shampoo е истинско спасение. Не е изненадващо, че много известни фризьори го препоръчват на своите клиенти. Не чакайте повече, просто вижте сами за себе си какво представлява идеалната процедура за вашата коса! 

Подсилете ефекта!

Искате ли да възстановите цялостно косата и да постигнете УАУ ефект?

Разгледайте цялата серия с продукти с кератин от Nanoil: кератиновата маска и балсам.

Посетете [nanoil.bg] и вижте всички продукти за грижа, лансирани от Nanoil.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *