Най-добрите айурведични ингредиенти за кожата и косата ви

Айурведа е вид древен индийски медицинен учение, което запазва традиции на хранене и лечение срещу различни здравословни проблеми. Айурведа ви помага да планирате и да правите по-здравословни и балансирани избори с богат арсенал от ингредиенти. Ти можеш да осигуриш здрава кожа и коса чрез избора на най-добрите айурведични ингредиенти. Пред това, трябва да знаеш кои от тях са пригодни за твоята кожа и коса.

Ако откриете най-добрите айурведични ингредиенти за кожата и косата ви, точно ще можете да осигурите по-добро изглеждане на езика на вашата кожа. То ще ви помогне да запазите молодостта и мястото на кожата ви. Изборът на айурведични ингредиенти има много достойнства, лесно се обработва и се прилага лесно. Това прави айурведичните ингредиенти предпочитани по отношение на другите видове подобна козметика.

Айурведични ингредиенти за кожата ви

Има много масла, базилик прах, мед и други древени естествени ингредиенти, които са проверени по време на векове, за да забележат по-добро изглеждане на кожата ви. Те могат лесно да се използват от всички типове и възрастови групи. Те са прости за прилагане и имат и предимството да имат ползи дори дълго след прилагането ѝ. Следващи са някои от айурведичните ингредиенти, които са подходящи за вашата кожа.

  • Базилик – Базиликът е големият великоначалник на всяка айурведична торта. Той е популярен в айурведа, защото съдържа много различни билки с антиоксидантни свойства. Този порошък има влияние върху противоразграждащите функции на кожата, а дава и пълна защита от частни случаи на изгаряне на кожата от слънцето или други източници на светлина.
  • Масло от ши – Масло от базилик се счита за един от най-добрите масла за загрижена и суха кожа. Ароматът му е приятен, но не е агресивен. Разбира се, не искате да имате силно ароматира