Съмвар „Philips Lumea Advanced“: Дали е апроприатно да се извършва домашно IPL изсиване на косата?

Дали IPL At-Home премахване на косата мака смисъл? Ревю за Philips Lumea Advanced

Интензивно излъчване на поляризирано светлинно плене за самостоятелно премахване на косата става все по-популярен метод за домашно използване. Това включва такива марки, като Philips Lumea Advanced, която ще разгледаме. Тази приставка на дома осигурява лесно решение за траенето на използваната кожа, без да отидате да се наслаждавате на процедурите за премахване на косата, организирани от салоните. Тук ще разгледаме дали IPL At-Home премахване на косата има смисъл и дали Philips Lumea Advanced е реално добре решение.

Какво е IPL и как да се използва?

IPL (интензивно излъчване на поляризирано светлинно плене) е иновативен технологичен процес, с който прилагате цикли на флуоресцентни импулси в кожата за премахване на нежеланите връстни и белтъчни волоски. Тя използва интензивна и по-рискована от други процедури форма на светлинно излъчване, което премахва дори малки и гладки волоски.

Тази техника не трябва да се изпуска при каквито и да е предпоставки, тъй като тя може да предизвика кожни реакции на хора с чувствителна кожа. Повечето технически IPL устройства, които са достъпни за домашно използване включват маски, наколки за волоси, чистачи и дори парфюмирани кремове и гелове за увеличаване на процедурното удобство. Това преди всичко дава достатъчно като дсркумцщност и достъпност за ползване за хората, които не искат да излизат от дома, но искат да се отърват от своите волоски.

Защо да изберете Philips Lumea Advanced?

Philips Lumea Advanced e авторитетната марка в областта на IPL за домашно използване и притежава много функционалности, които правят тази приставка популярна за ползване. Първоначално, Philips Lumea Advanced e въвеждана с интензивен флуоресцентен импулс, който се използва за премахване на волоските. Това осигурява по-големи резултати за по-малко време, а това е причината за неговото популярност за домашни процедури.

Забележително е, че Philips Lumea Advanced e пос