Имате ли желание за перфектн макияж? Избягвайте тези грешки в макияжа!

Когато правиш макияж, има някаква магия здравец, който се появява след като приключиш със своята творба. Резултатите винаги са плод на твоята креативност, а веднъж дошли до желания резултат, някои от нас искат да дират последното слово в посъветването за макияж.

Обаче, това също не означава, че сте задължени да изпълнявате всички хоум мъдии копия или трендове. Има побезопасен начин да ви позволи да останете на пирък за по-актуални тенденции за макияж, с което също можете да се избегнете от много видове грешки при макияжа.

Това са някои от най-общите грешки при макияжа, които се избягват, за да се осигури великолепен макияж:

1. Плоха основа

Основата е първата вещ, която откривате при макияжа и твоите усилия могат да бъдат захарени, ако не работите с правилнк основа. Плохата основа може да навлече повече от това, което искате да закриете, а дори да се добави мат матрас по-лоялен от желаният. Всичко това може да промени вашият усмивка и дори да причини по-лоялно око.

Крайната цел е да скриете тези дефекти, не трябва да ги прекрасите. Основното, за да постигнете това, за което се нуждаете, е да изберете правилната цветова палитра и да определите необходимата корекция. Отстранете точното количество за следващото правило.

2. Залепване на макияжа

Вие можете да имате най-добрата основа, но това не означава, че можете да я залепите на кожата. Корекцията трябва да бъде лека – няма нужда да прилагате повече от нужното. Ако налагате прекалено материал, можете да получите неравномерен резултат, който оставя цялата ви кожа осветена – освен точно тези дефекти, които се опитвате да коригирате.

Една от най-добрите техники, с които можете да работите, е да използвате техника на дори почерпване на коса. Това реално ви помага да можете сами да се управлявате,