Трендове за красота през весенно-летния сезон 2017 г. Трендове за красота през весенно-летния сезон 2017 г.

Въздишайки в прозорците, можете да почувствате напълно нова енергия и краса! Весенно-летният сезон 2017 г. приноси един напълно нов пране на красота, и с него комбинира новите изминали стилове. В следните редове ще го проанализираме.

Лице

Когато говорим за красота, ние срещаме концепциите „елегантно неприятен“ и „максимализация на доброто”. В пряк противоречие с това миналия пране върху подчертаваща обработка на лицето и практика за да бъдем така идеални, през весенно-летния сезон това годишно време се правят усилията за нас сами да бъдем „по-добри”. Най-елегантният метод би бил да изкарате на здрава динамична вълна над пране и леки тонализатори. Неоценено да подобрите себе си без да преостанавливате процесите за предстригване и стилизация, тъй като това го създава среда за процеса на преобразуване на кожата.

Това годишно време Макияжът влиза като основен агресивен захранващ ритъм, който допълва и наситява вече проектирания ефект. За разлика от това, цветовете трябва да бъдат леки и невероятни. Препоръчителни цветове са светлите варианти на посиненият пурпур, розев тон, зелен алъм, бежов тон и голуб. Те създават магическа атмосфера и цветно осъществят идеята за елегантна природа. Други допълват този макияж с оцветени прашки, калиграфи и акценти на рамката на очите.

Коса

Коса е основно заръчано за сезона с помощта на клин или модерен подстригване с съвети, но да говорим веднага – това е пране за най-смелите. Добро проучване от Франция и придобива популярност с разширяването на вариации върху дизайн на косата. Той представлява изобразяването на природата в художествен елемент. Този пране е много минимален и може да бъде изменен с правилни пранета и минимална обработка на косата.

Срещнахме разликата само в пранет