ТОП 5 най-добри козметики за пътуване

Ако ти се свързваш с планове за пътуване или разходки искаш да си поддържаш си изгледа и запазиш своята красота. И дори ако пътувате багажа ви трябва да се свие с тея и да пази нещата на място. Нашите препоръки щяли да ви помогне да изберете най-ценните продукти, които ви помогнат по време на пътуването – ТОП 5 най-добри козметики за пътуване.

1. Десен шампон

Десен шампон е безспорен първо място в ранкинга на най-добрите продукти за пътуване. Най-често прилета с тяло детайли, така че е необходимо да се предпази нашата коса, за да избегнем вида грязна и безжизнена. Десен шампон прави импресията на външния визит.

Едно от най-необходимите и сигурно най-малкото пространство, което трябва да си запазите в шампона е неговото свойство за защита на косата от въздействието на въздуха и елементите. Ще се защити против атмосферните промени и точечните намалявания на влагата. Десен шампон също може да бъде комбинация от полезни свойства. Добре е да инвестирате в продукт, който има анти-бактериална функция, защита от ултравиолетови лъчи, речулстване на мастните глави и подхранване на косата с масла или други природни полезни ефекти.

2. Стайфайндер

Ти може да пътуваш с аэроударна тонален крем, понеже работи за бързо нанасяне, както и да гарантира деня да прекрасно изглежда. Също така, при избора на подходящ стайфайндер за пътуване трябва да имате предвид дали има анти-бактериална защита и защо не изберете такъв, който да предлага и маскираща функция. Друг важен детайл е текстурата – нещо меко и лесно за апликация, нещо, което бързо се вписва в кожата и има интензивен ефект.

3. Пудра

Пудрата се включва в ранкинга на ТОП 5 най-добри козметики за пътуване. Дори ако алтернативове, като колани и помади, са популярни, те имат проблем с прилагането и държат с труд