Nanoil Keratin Hair Mask: 5 неща, които трябва да знаете за тази маска

Смятате ли, че е трудно да възстановите увредената коса? За щастие, подобряването на силата на косата далеч не е сложно, ако имате професионална маска от Nanoil, пълна с хидролизиран кератин. Това е продукт, в който ще се влюбите още от самото начало! Научете 5 факта за Nanoil Keratin Hair Mask и може би ще се изненадате от това колко много може да ви даде!

Има 2 вида маски за коса, предназначени за увредена коса. Тези, които са на базата на кератин, който е протеин, изграждащ човешкия косъм, и онези, които използват други съставки, за да предотвратят повредите като серамиди и растителни протеини. Ако трябва да направите трудното решение какво да изберете, ви трябва нещо сигурно. Нужна ви е възстановяваща маска, предназначена за увредена коса, която ефективно ще подсили и дари и красива коса. Точно така работи Nanoil Keratin Hair Mask.

Маски за коса от Nanoil – основна информация

Кератиновата маска за коса е една от 5-те маски, предлагани от Nanoil. Тя е направена за интензивно подхранване на увредената, слаба, чуплива и суха коса. Как? Тя съдържа кератин, който е най-ценният протеин от всички. Все пак, ако типът на косата ви е друг, можете да изберете измежду следните маски от Nanoil:

  • Nanoil Keratin Hair Mask – маска за коса с кератин, която възстановява от увреждания
  • Nanoil Liquid Silk Hair Mask – изглаждаща маска с коприна
  • Nanoil Charcoal & White Clay Hair Mask – дълбоко почистваща маска за коса с активен въглен
  • Nanoil Argan Hair Mask – съживяваща маска за коса с арганово масло
  • Nanoil Algae Hair Mask – хидратираща маска за коса с морски водорасли

Маска за коса, препоръчвана от фризьорите!

Маските за коса, богати на кератин, са сред най-препоръчваните продукти от фризьори, които потвърждават, че резултатите са страхотни, след като са ги използвали в салоните си. Тъй като тази козметика е използвана там, където най-добрия ефект и качество са от значение, това означава, че си струва и вие да добавите кератинова маска за коса към ежедневните си процедури у дома. Поради тази причина, хиляди жени са посегнали към Nanoil Keratin Hair Mask, което е доказателство, че продуктът е много ефективен.

Маска за коса с кератин от Nanoil

Време е да представим протагониста на тази статия – ето я Nanoil Keratin Hair Mask и 5 неща, които трябва да знаете за нея.

1. Това е най-добрата маска, богата на кератин, на пазара.

Не преувеличаваме, тъй като има факти, доказващи, че този продукт доставя страхотни резултати. Вземете кератина за пример, който е главният изглаждащ елемент на косъма, както е и отговорен за възстановяване на увреждания. В този продукт кератинът не е просто за запълване, а е ключова съставка, което означава, че количеството е достатъчно, за да възстанови от повреди. Освен това, той е хидролизиран кератин, чиито молекули проникват по-надълбоко и бързо.

2. Има проста и добра композиция.

Маската за коса съдържа и пантенол. Този провитамин В5 хидратира, подхранва и ревитализира. Има и няколко полезни силикона, отговорни за гладкостта. Списъкът със съставките е прост, добре обмислен и подбран, за да може тази маска да е подходяща за чувствителен скалп и проблематична коса. Продуктът е подходящ и за вегани.

3. Лека е и не натежава на косата.

Ако косата ви е тънка, ще харесате Nanoil Keratin Hair Mask. Тя не натежава на кичурите и не взима от обема, въпреки че изглажда косите. Има кремообразна ненатоварваща текстура.

4. Действа още от първия път.

Не трябва да чакате дълго, за да забележите разлики. Всъщност ще почувствате промяна още след първото използване. Косата става гладка, скоклива и бляскава. Прокарването на гребен е много лесно, няма заплитане и наелектризирване. Кичурите изглеждат по-добре. Колкото повече използвате маската за коса от Nanoil, ще видите, че тя:

  • възстановява косата чрез премахване на уврежданията
  • подсилва краищата и предотвратява цъфтенето
  • намалява чупливостта, като увеличава устойчивостта
  • поддържа хидратацията и подхранването

5. Лесна е за използване и е дълготрайна

Най-доброто нещо в Nanoil Keratin Hair Mask е, че не трябва да отделяте часове за досадни процедури. Трябва само да измиете косата, както обикновено, да изстискате водата с мека кърпа, да нанесете малко от маската по дължината на косата и да измиете след 15 минути. Това е всичко, за да може маската за коса с кератин от Nanoil да ви дари с желаните резултати.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *