Антиейдж грим. Как се прави подмладяващ грим?

Когато погледнете в огледалото, тревожите ли се, че изглеждате стари? Мислите ли, че единственият лек за стареенето на кожата е пластична операция? Не е задължително. Достатъчно е да направите грим, който ще смъкне няколко години. Подмладяващият грим ще помогне да се скрият бръчките и да се освежи тенът. Как да го направите? Нека проверим това.

Как се създава подмладяващ грим? Фон дьо тен

Започнете подмладяващия си грим с избор на правилния фон дьо тен. В този случай си струва да опитате плътни, кремообразни основи (фон дьо тен), предназначени за зряла кожа. Противобръчковият фон дьо тен трябва да има овлажняващи и подхранващи свойства – да е тежък и мазен. Този тип козметика има и подчертаващ ефект, който се проявява при способността да отразява светлината от рефракцията на кожата.

Как се създава подмладяващ грим? Коректор

ще Ви помогне да скриете видими бръчки. За тази цел използвайте козметика с леко жълтеникав оттенък и я нанасяйте възможно най-високо – точно под линията на миглите, което ще прикрие ефекта на уморените очи. Най-добрият избор би бил течен коректор, който може лесно да се втрие с четка, благодарение на което ще може прецизно да запълни бръчките под очите.

Как се създава подмладяващ грим? Пудра

За да Ви се получи здрав и младо-изглеждащ нюанс, трябва да използвате пудра в розови тонове. Нанесете го на цялото лице с голяма четка.

Как се създава подмладяващ грим? Руж

Ружът е създаден, за да придаде на кожата здрав вид, така че не се страхувайте да го използвате. Уверете се, че използвате продукти в интензивно оранжеви или розови цветове и бъдете щедри, когато ги използвате.

Как се създава подмладяващ грим? Гланц за устни

Смелият гланцза устни с интензивен цвят ще разсее вниманието от бръчките в областта на очите. Затова гланцът за устни е задължителен елемент от подмладяващия грим.

Как се създава подмладяващ грим? Очи

Зрелите жени трябва да използват сенки за очи, очна линия и спирала. Най-препоръчаните нюанси са светлорозово и тъмносиньо. Черна очна линия визуално ще уголеми окото, в случай, че е нанесена правилно. Така че се уверете, че я нанасяте до линията на миглите и я съчетайте навън и нагоре с външния ръб на окото. Целият вид ще бъде допълнен от щедър слой спирала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *