ДИИ Прах за почистване на лицето за супер чиста кожа

Днес ще разгледаме най-лесната и ефективната метода за домашно почистване на лицето – съставките за ДИИ прах за почистване на кожата. Обикновено почистването на лицето бива с хапчета за измиване, мило или почистващо гел. Но, ъпгрейдването на почистването на лицето може да изисква концентрирано почистване на кожата без да предизвиква наглеждания или изкушения. Именно затова ДИИ праховото почистване може да бъде изключително полезно за ритмичен и животински изглед на лицето ви.

Добавките към нашия прах за почистване включват: Зехтин, лаванда, кравешко масло и бадем. Зехтинът е богат източник на прахова сол и алкалоиди, които помагат да се почисти кожата от замърсявания и нечистоти. Той също така е защитна пречина, която съхранява влага и поддържа високо ниво на влага в кожата. Лавандата придава прахът аромат и слугува като медицинско средство против бръчки и студени. Кравешко масло придава гладкост на кожата, ако използвате прахово почистване. Неговата риска за алергия е минимална. Бадем се използва за противовъзпалителни и микрорегенерационни свойства.

Как да направите собствен ДИИ прах за почистване на лицето

За да приготвите своя собствен ДИИ прахово почистване, първо трябва да из––––- ми Аш един суров избор на зехтин. Искате да изберете безопасен и прост за измиване зехтин, който е добре приложим върху кожата ви и предоставя бърз резултат. Второто, което трябва да направите е да изберете добавките, които искате да добавите към зехтина. Те трябва да са безопасни и приемлими по сравнение с Вашата кожа. В зависимост от типа на Вашата кожа , може да изберете между лаванда, бадем, кравешко масло или сладък пипер.

След като изберете своите задължителни съставки, може да почнете да обърнете внимание на перманентните добавки. Те са направени от натурални клетъчни