Какво трябва да знаете за повече препоръчваните козметични изделия за баня – боксерка за тяло, бански сол и бомба за баня?

От най-елементарните и неотърваеми съставки на нашия ежедневен разух, до най-сложните и търсени козметични препарати и услуги, като бодилайнинг и лазорен спа, марките за банска козметика са в предизвикателен потърсен бизнес.

Брендовете, като Форест Фнайл Нетворк, Radox и Spongelle, имат огромно разнообразие продукти, които могат да бъдат използвани да предоставят луксозна и дизайнерска оплакване за банската ви козметика. В тази статия ще ви помогнем да проучите повече за трите продукта, които често се препоръчват – bubbly body wash, bath salt и bath bomb.

Bubbly Bodywash

Bubbly Bodywash

Bubbly body wash е освежаващо тяло съдържание, което обикновено има плътно консистентност, въздушни меки интересни мекотени и лесен изпаряващ аромат, подходящ за усещането в банската. Текстурите могат да бъдат маслови, емулсини или кремови, а ароматите – от нотки на цитрус до растителни нотки.

Bubbly body wash-овете са направени от богат ингредиент микс от масла, включително палмово масло, кокосово масло, масло от авокадо и по-рядко арганово масло. Някои могат да съдържат комплекси от витамини, антиоксиданти, минерали и масло от цветя – за допълнително лоялност и защита.

Тук са няколко предимства, които могат да има използването на боблъски мазнини за тяло:

  • Те са изключително меки, лесно поникващи и подходящи за разбъркване в банята.
  • Се измиват лесно и качествено.
  • Могат да хладят и подсилят бръцката кожа, защитаваща хидратацията по време на банското ви прекарване.
  • Могат да предоставят противовъзпалителна и противооксидантна защита.

Bath Salt

Bath Salt

Bath salt са минерални смеси от источници магнезиеви соли на морето, които могат да се използват за вътрешната акупунктура и банско прекарване. Те са добре разтворими в водата, бързо из