Как да поддържате сухите коси на дома: регенерацията

Сухите и хрупки коси могат да са трудно да се отслабват и да се премахнат, също и да се поддържат и почистят. Това е поради повишаването на разликата в уврежданията на косата и възможността за загуба на увредените делове. Ще ви помогне да прочетете през този пост, защото ще ви даде точен преглед за начините по които ще можете да наситите сухите и хрупки коси на дома.

1. Запазете процедурите за управление на косата

Може да запазите здравословността на косата си с процедури на управление на косата. Това включва избиране на почистената коса, стрижките и лечението по време на стрижката, разделяне на косата и прилагане на лечебни продукти. За да се запази здравословността на косата и актуалност на стрижката ви, трябва да имате разбиране на косата и вашата помощ. Така продължавате да поддържате своите коси или стрижка в добро състояние, като почиствате периодично гребенните ресници, коса, вълни и реконструкция. Това ще предотврати изтощаващите се ефекти върху косата, така че тя да остане здрава и максимално ёко.

2. Използвайте шампоан преди живула

Първо нещо, което можете да направите, е да си почистите главата с хидратиращ шампоан, преди да намазвате живула върху косата. Шампоанят за сухи коси съдържа балсам, който ще възстанови колагена върху вълните, за да им даде защита от изчезване. Той също може да възстанови хидратацията върху косата и да й наложи дълъг след повторното прилагане. Най-важното е да се избягва загубата на влага от косата, понеже това ще помогне да се поддържа здравето и терапията на косата.

3. Използвайте маска за коса или глина

Може да използвате маска за коса или глина, за да получите повече белези за хидратацията. Ако имате сухи коси, препоръчва se да ползвате маска за коса, която преминава през времето и дела по-голяма разли