Как да създадете макияж на очи със салона ‘Призма Палет’ от Anastasia Beverly Hills

Anastasia Beverly Hills представи преди известно време своя нов палет, наречена „Prism Палет“. Тя предоставя ореолови пени и сиящи цветове, които могат да постигнат всякакви стили и да подчертаят един от самите важни акценти на лицето – очите. В това ръководство ще представим няколко начина за да създадете перфектен вид с помощта на палетата на Prism.

Начало: Подготовка на кожата около главите

Преди да пристъпите към предварителната фаза на макияж на очите, е важно да подготвите кожата около очите – с маска, средство за хидратация или крем за околоочна зона.

Просто нанесете малко избрано от вас средство за хидратация или крем за околоочна зона и усетете ги аромата на неговите уникални компоненти. С Туш можете да стегнете главите и да подхраните кожата активно. След като сте подготвили кожата, можете да движите стълб.

Стъпка 1: Основен тон

За да предотвратите евентуално разливане на макияжа за очи, основен тон е много важен. Нанесете база по предварително подготвената кожа преди да пристъпите към различните съставки. Ако искате да имате максимално продължителност на макияжа, можете да нанесете светла пудра на всички висящи зони.

Стъпка 2: База за коректор

След като сте използвали базата и подготвили теновете за макияж, е време да пристъпите към коректора. За да постигнете перфектния вид на очите, разплащайте малко от коректора на нужните зони, кръгът около главите и пилинките. Коректорът трябва да бъде бавно нестабилен, за да се подходи за крайния вид. С него можете да допълните чернината под очите и да свършите вашия макияж с готовото вълнуващо изражение.

Стъпка 3: Използване на палетата ‘Prism Palette’

Наречена „Prism Palette“ на Anastasia Beverly Hills е настроена със шарени цветове, които ще правят вашите очи да изглеждат известно богато и прекрасно. Тази уникална палет включва различни цветове о