Как да се грижим за кожата около очите? Кремът на La Roche – Posay, Toleriane Ultra

Определено кожата около очите изисква толкова грижи, колкото и чувствителната кожа на лицето и сухата кожа на тялото. Знаете ли как да го правите правилно? Ако, за целта се появява La Roche-Posay с новия си крем – Toleriane Ultra.

La_Roche_Posay_Effaclar_Anti_Blemish_System_1425291024

La Roche-Posay: за кого е предназначен?

Toleriane Ultra, интензивна и омекотяваща грижа от La Roche-Posay е предназначен за чувствителна и раздразнена кожа, покрита с червенина. По принцип се препоръчва и когато човек изпитва подуване и боцкащо усещане по кожата. Освен това, този продукт е безопасен за хората, носещи контактни лещи, както и за тези, страдащи от алергии. Козметичният продукт се предлага в херметически затворено шишенце с помпа в горния край. Общата вместимост на опаковката е 200мл.

Кремът Toleriane Ultra: действие и ефекти

zakazat-kosmetika-la-roche-posay-optomКак наистина действа кремът Toleriane Ultra, Intense, Soothing Care? Неговата ключова цел е да хидратира кожата около очите, да намали подуването, подпухването и напрежението в кожата. Освен това употребата на този крем цели да се намали усещането за опънатост и напрежение в кожата. Като допълнение този продукт се бори с проблемите по кожата около очите, например сухотата. Освен всичко изброено, за този продукт на La Roche-Posay може да се каже, че Toleriane Ultra е напълно безопасен, като не причинява нито алергични реакции, нито нежелани кожни раздразнения. Този крем не съдържа никакви изкуствени съставки и консерванти, парабени, алкохол оцветители, ланолин и аромати.

Кога могат да се наблюдават първите резултати? След около четири седмици от първото нанасяне, кожата става по-гладка и сияйна. Освен това подпухналостта и неравностите изчезват. Освен това, подчертано се усеща облекчаване на дискомфорта от опънатата кожа, умората и болката в тази зона.

La Roche – Posay, кремът Toleriane Ultra препоръки за употреба

Как се трябва да се прави нанасянето? По принцип е най-добре, кремът на La Roche – Posay, Toleriane Ultra да се използва сутрин и вечер върху почистена и подсушена кожа в зоната около очите. Втрива се в кожата с помощта на пръстите, като същевременно се прави и лек масаж. По този начин се подсилва кръвообращението и като резултат кожата в тази зона ще получи повече кислород.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *