Клъстерни мигли за домашно приложение – кои са най-добрите?

Изкуствените DYI мигли за домашно приложение вече са реалност. Козметичните марки продължават да пускат на пазара готови клъстери за мигли, които ви позволяват да извършите всякакво оформяне на мигли само за няколко минути. Това е истинска революция и възможност да промените външния си вид на сравнително ниска цена. Кои мигли за домашно приложение обаче заслужават да бъдат наречени най-добрите?

Най-добрите клъстерни мигли за домашно приложение – кои да изберем?

Само допреди няколко години малцина можеха да очакват, че познатата от козметичните салони процедура може да се извършва безопасно у дома. Оказва се обаче, че за козметичната индустрия няма невъзможни неща. Известни и любими козметични марки изненадаха всички с клъстерни мигли за поставяне в домашни усовия.

Тези продукти бързо се превърнаха в бестселъри и спечелиха признание сред широк кръг жени. Не може да се отрече, че оформянето на мигли само за 10 минути е сбъдната мечта.

Нещо повече, изкуствените клъстерни мигли за DYI приложение не натоварват естествените мигли. Те също така не ги излагат на избледняване или падане. Те се нанасят на около 1 мм от линията на миглите, което ги прави изключително безопасна алтернатива на традиционните изкуствени мигли.

В същото време много жени може би се чудят кой е най-добрият продукт от този вид. Известно е, че всяка козметична марка ще обърне голямо внимание на популяризирането на своите изкуствени мигли и дава много обещания. Разбира се, не всички от тях могат да бъдат доказани в действителност.

Определението за идеалните мигли за домашно приложение не е еднозначно. Всяка жена има свои собствени нужди и предпочитания. Въпреки това беше възможно да се обобщят няколко продукта, които значително се отличават от конкуренцията. Това беше основният мотив за създаването на настоящата класация!

Класация на клъстерни мигли за домашно приложение – какво беше взето под внимание?

Тази класация на клъстерни мигли беше създадена, за да даде отговор на въпроса: кои са най-добрите? При създаването ѝ бяха взети предвид много фактори.

Клъстерните мигли, включени в този списък, се отличават с лесно приложение – то не трябва да отнема повече от няколко минути. Самата естетика също е важен фактор. Така че нека открием победителя в класацията!

1. Клъстерни мигли Nanolash – DIY Lash Extensions

DIY Lash Extensions е безспорен лидер в класацията. Марката Nanolash е придобила огромна популярност в света на красотата. Тя е известна с производството на разнообразни аксесоари за мигли. DIY Lash Extensions обаче са истинска новост в индустрията.

DIY Lash Extensions включва мигли на клъстери, които могат да се поставят само за 10 минути. Нещо повече, производителят твърди, че издръжливостта им е до 5 дни. Той не посочва никакви фактори, които биха могли да окажат влияние върху нея. Нанасянето може да се извърши в 3 стъпки:

  • нанасяне на лепило Nanolash;
  • нанасяне на клъстерите под естествените мигли, на около 1 мм от линията на миглите;
  • слепване на сегментите с помощта на апликатора и нанасяне на фиксатора върху целите мигли.

Не е необходимо да имате опит в тази област. DIY Lash Extensions са предназначени както за домашна, така и за професионална употреба. Предлагат се като:

  • единична опаковка – тя съдържа 36 клъстера мигли с 3 дължини: 10, 12 и 14 мм, и в 8 стила за избор;
  • пълен комплект за удължаване на мигли – освен клъстерите, той съдържа и лепило, препарат за премахване, специални пинсети и фиксатор Nanolash.

DIY Lash Extensions е първокласен продукт. Тези мигли на клъстери са меки и гъвкави, а освен това пасват идеално на формата на окото. Предлагат се на гъвкава, тънка лента, която прикрива свързващите точки.

Дамите, които използват DIY Lash Extensions, могат да кажат много положителни неща за тях. На първо място, те изтъкват естетиката на изработката. DIY Lash Extensions перфектно имитират естествените мигли. Всеки от клъстерите е с деликатно разграничени, индивидуално залепени косъмчета, които гарантират максимално естествен завършек. Дори когато използвате повече мигли, крайният вид няма да изглежда изкуствен или гротесков. Важно е да се отбележи, че миглите на клъстери Nanolash са проектирани да се нанасят на слоеве, за да се постигне подобен ефект на обемни мигли като в козметичен салон.

Струва си да се отбележи, че производителят посочва, че клъстерните мигли са за еднократна употреба. Отзивите на потребителите обаче показват, че те спокойно могат да се използват повторно. Потребителите посочват, че след свалянето на миглите клъстерите не са се деформирали и не са променили първоначалната си форма. Следователно повторната им употреба при следващото нанасяне е възможна. Това от своя страна прави продукта изключително икономичен.

2. Glamnetic Lash Extension Kit

Следващото място в класацията заема Glamnetic Lash Extension Kit. Продуктът е доста популярен, но въпреки това не всички жени споделят положителни отзиви за него.

Тези клъстерни мигли за DYI приложение се предлагат в 3 дължини в една опаковка. Получавате клъстери с дължина 10, 12 и 14 мм. Това е абсолютен стандарт в днешно време. В комплекта са включени и необходимите аксесоари като апликатор, лепило и препарат за премахване. Те имат за цел да ви помогнат да ги нанесете сами.

Предполага се, че изкуствените мигли от Glamnetic ще направят оформянето възможно само за 10 минути. Освен това се очаква да издържат няколко дни. Въпреки това производителят пояснява, че трайността на клъстерите зависи от начина, по който полагате грижи за тях. Ето защо миглите от Glamentic не заслужават по-висока оценка.

В сравнение с други продукти като клъстерните мигли от Nanolash, опаковката на тези мигли е със съмнително качество. Тя също така не осигурява удобно съхранение на миглите. Липсва и ясна информация дали тези клъстерни мигли могат да се използват повторно след свалянето им.

Освен това производителят посочва няколко фактора, които могат да повлияят на трайността на нанасянето. Това включва например прах върху миглите, козметика на маслена основа или лошо извършени нанасяния. Така че няма ясна гаранция колко дълго клъстерите биха могли да останат върху окото.

3. Ardell X-tended Wear Lash System KIT

Следващото място е отредено на Ardell X-tended Wear Lash System KIT. Наборът се състои от два комплекта мигли с различна дължина. Също така получавате аксесоари за удължаване на мигли като: лепило, фиксатор и апликатор.

Ясното указание с инструкции кои клъстери могат да се нанасят в ъгъла на окото и кои е най-добре да се нанасят в средата на линията на миглите определено е голям плюс на този комплект.

Предполага се, че клъстерните мигли на Ardell издържат до няколко дни. Въпреки това, както и в предишния случай, производителят посочва, че много зависи от индивидуалното предразположение и последващата грижа. Поради това трайността на приложението не е гарантирана.

Миглите Adrell X-tended Wear Lash System KIT изглеждат доста изкуствени, което обяснява ниската им цена. Отделните косъмчета са прикрепени към черна лента. Това, от своя страна, спомага за замаскиране на неугледните на вид съединителни линии.

Очаква се нанасянето да е лесно и да отнема не повече от 10 минути. Производителят обаче посочва, че първото нанасяне на мигли може да изисква малко повече търпение. Въпреки това изкуствените мигли на Ardell ви позволяват да създавате много стилове. Дамите могат свободно да ги нагласят, докато постигнат задоволителни резултати.

Въпреки това, поради малко по-трудното нанасяне, качеството на миглите, както и необходимостта от специална последваща грижа за миглите, този продукт не може да се определи като „най-добрият“.

4. Amor Lashes QuickLash Starter Kit

Следващото място в класацията принадлежи на клъстерните мигли от Amor.

На пръв поглед готовите клъстери от мигли за нанасяне в домашни условия изглеждат доста добре, но все пак не са перфектни. Дамите могат да изберат комплект с подходящ тип извивка. Всеки от тях съдържа клъстерни мигли с различна дължина и допълнителни аксесоари.

С една дума, той съдържа всичко необходимо за удължаване на мигли в домашни условия. Клъстерите са леки и изключително гъвкави. По този начин нанасянето им не би трябвало да предизвика някакви проблеми. Нещо повече, производителят гарантира трайност до няколко дни. Това обаче не е точна информация. Посочва се, че издръжливостта зависи от много фактори. Така че съществува риск клъстерите да траят два дни или по-малко. Това от своя страна говори в ущърб на този комплект.

Клъстерите за мигли от Amor Lashes могат да се използват и многократно, тъй като не губят формата си след първоначалното нанасяне. Външният им вид, за съжаление, може да се определи като леко изкуствен. Всеки от клъстерите е идентичен, въпреки разликите в дължината. Следователно, избирайки този продукт, не можете да разчитате на постигането на естествено изглеждащ ефект.

Опаковката също оставя много да се желае – тя е с ниско качество и не осигурява последващо удобно съхранение на клъстерите, които все пак трябва да се съхраняват на място, гарантиращо хигиена.

5. Invisi-Lash Kit TATTI

TATTI е още една марка, която има за цел да улесни жените в промяната на външния им вид. Тя пусна на пазара DYI комплект за удължаване на мигли за начинаещи, който ви позволява да си удължите миглите само за няколко минути.

Една кутия съдържа комплект мигли за домашно приложение. Миглите създават впечатление, че са меки, естетически приятни и гъвкави. Косъмчетата са залепени към прозрачна лента. Това решение обаче, противно на очакванията, не прави изкуствените мигли по-малко видими. На практика е точно обратното – отблизо местата на свързване са по-забележими и няма онзи допълнителен „тласък“, който черната лента дава, правейки линията на миглите да изглежда по-плътна.
И в този случай може да се види, че съкращаването на разходите е отразено в опаковката, която е изключително непрактична.

Очаква се изкуствените мигли от TATTI да траят до 5 дни. В случая производителят дава ясно заявление. Потребителите обаче трябва да избягват козметиката на маслена основа. Това обаче е напълно разумно. Маслото отслабва действието на лепилото, така че то естествено може да повлияе на трайността на приложението.

Кои клъстерни мигли за DYI приложение са най-добрите? – Обобщение на класацията

Клъстерните мигли за домашно приложение са набор от продукти, които могат да ви позволят да промените външния си вид само за няколко минути. Средното време за нанасяне, както обещават производителите, е само около 10 минути. Нещо повече, клъстерите предлагат трайност от 3 до дори 10 дни.

Продуктът на Nanolash – DIY Eyelash Extensions – в момента е лидер в тази категория. Тези мигли на клъстери разполагат с всичко, от което може да се нуждае всяка жена. С различни стилове, от които да избирате, различни дължини, както и аксесоари, DIY Lash Extensions покорява тази класация.

Трябва да сте наясно, че крайното решение винаги зависи от вас. Горната класация има за цел само да ви помогне при избора. Тя обобщава най-добрите 5 продукта, които ви позволяват да си поставите изуствени мигли в домашни условия.

Всяка жена трябва да обърне внимание на дължината и стила на миглите си, на вида на извивката и да помисли за ефекта, който иска да постигне. По този начин те гарантират, че всяко приложение може да разкрие пълния потенциал на погледа им.