Нова палитра сенки за очи от Christian Dior

Новата палитра сенки за очи 5 Couleurs на Christian Dior. Този път има повече цветове в една кутийка, който са изкусно украсени и дават ясната представа за нещо грациозно. Проверете как се прави грим на очите с палитрата на Dior – 5 Couleurs сенки за очи.

Нека да започнем с визуалното впечатление, което създава опаковката на тази палитра сенки за очи. Кутийката, в която са разположени сенките за очи е малка, квадратна и има закопчаващ механизъм. След отварянето на кутията, вътре откриваме огледало и два апликатора единият е с накрайник гъбичка, а другият – с четчица. Определено можем да вземем пред вид е, че това е преносим комплект за гримиране на очите, защото можем да оправи грима си без значение къде се намираме, на работа или на училище. След това съвсем спокойно можем да приберем тези сенки за очи на Dior с чантичката си.

dior-new-5-couleurs-designer-eyeshadow-palette-review-swatches

Съставът на сенките и дизайнът им са били много добре обмислени. Цветовете са подбрани така, че да позволят на потребителките да си направят хармонизиран грим на очите, който е подходящ както за ежедневен така и за вечерен грим. Лесно е да се отгатне, че тези палитри съдържат по 5 внимателно подбрани сенки за очи. Четири от тях са събрани в централната зона с изгравирани инициалите на производителя. Тези четири сенки наподобяват ватиран плат. Колкото до броя на комбинациите от сенки за очи, които предлага Christian Dior, те са дванадесет. Например можем да намерим пастелни, матови и ярки нюанси, започвайки от екрю и бежово, през розово, сиво, лилаво и накрая тъмно синьо, тъмно зелено и черно.

По принцип, сенките за очи имат кремообразна консистенция и се нанасят лесно, не се напластяват в ръба на клепача и не се свличат върху лицето. Освен това, този козметичен продукт може да се нанася и по двата начина – сухо и мокро. Как да си направим безупречен грим на очите с палитрите сенки за очи на Christian Dior?

P1150681

Първото и най-важно е, че трябва целият клепач да бъде покрит с основа за грим или праймер за сенки за очи. Ако направите тази стъпка в самото начало, тогава сенките за очи ще имат по-голяма издръжливост. Сега, нека да поговорим за палитрата Carre Bleu. Това е композиция от четири сини сенки и една светла. Покрийте клепача си по дължина, заедно с зоната над него с най-светлия син нюанс. Маркирайте горната и долната линия на миглите със среден цвят сенки за очи, най-добре този с инициалните на производителя. Със същия цвят минете и от външната страна на клепачите. Белият цвят би трябвало да се нанесе над преходната зона под веждите и по вътрешните ъгли на очите. По този начин ще подчертаете погледа си. Ако искате да трансформирате този грим във вечерен, тогава използвайте централния нюанс, за да покриете целия си клепач. След това нанесете най-тъмното синьо на линията на миглите и във вътрешните ъгли на очите. А останалият цвят от палитрата използвайте, за да прелеете вече използваните сенки. Най-накрая си сложете спирала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *