Нуждаете се от повече обем? Опитайте Nanoil Hair Volume Enhancer

Създаването на повече обем в косата е трудна задача особено, ако кичурите, с които работите са тънки или тежки. Когато разберем, че повечето стилизиращи продукти отнемат от обема, често се отказваме изцяло от използването им. Как тогава да постигнете обемни кичури? За щастие има един продукт, направен за справяне с подобни ситуации. Името му е Nanoil Hair Volume Enhancer. С този лек и подхранващ спрей можете лесно да създадете идеалната прическа за отрицателно време!

Сдобиване с обемна коса

Лишената от обем коса не ни помага да изглеждаме добре. Често тя е плоска, има вид на мръсна и – което е дори още по-лошо – не задържа стилизацията. Има ли лесен начин да дарите косата с повече обем и да я направите красива?

Първо, избягвайте използването на тежки продукти, които правят косата още по-плоска. Не е добра идея да използвате богати маски за коса. Естествено това не означава, че трябва да намалите нанасянето на маски като цяло, тъй като това би имало лоши последици. Вместо това си вземете леки козметики от този вид, направени от арганово масло или водорасли. Второ, кремообразните шампоани също не са за вас. Защо? Тъй като веднага след нанасянето им кичурите натежават. Как се случва? Като цяло те изграждат слой около косъма, който отнема от обема. Трето, опитайте да не докосвате кичурите през деня, защото това ще ви лиши от плътност. Накрая, посегнете към продукт, подобряващ обема преди стилизиране. Защо трябва да го направите и каква козметика да изберете?

Какво представлява продуктът за подобряване на състоянието на косата?

Това е козметика, направена, за да възвърне обема на косата. Когато се нанесе преди стилизиране, продуктът прави кичурите по-плътни. Проблемът е да откриете козметика, която да доставя такъв резултат без да слепва кичурите. За щастие успяхме да намерим продукт, който създава натурален ефект, и името му е Nanoil Hair Volume Enhancer. Когато се нанася върху кичурите, той ги повдига, елиминирайки проблема с плоската и безжизнена коса. Сега само с няколко напръсквания можете лесно да доставите обем на кичурите си.

За кого е създаден Nanoil Hair Volume Enhancer и как да го използвате?

Добрите новини са, че Nanoil Hair Volume Enhancer пасва на всички типове коса – без изключения. Той придава обем на нормалната, тънка, тежка, боядисана, дълга или къса коса. Този модерен стилизиращ спрей повдига корените, създавайки обемна прическа за секунди. Няма нужда от топиране.

Тъй като е под формата на невидим спрей, козметиката от Nanoil действа върху корените. Така можете да трансформирате безжизнените и слаби кичури в невероятна прическа, която разкрасява външния ви вид. Трябва само да напръскате с Nanoil Hair Volume Enhancer преди да изсушите и да започнете оформянето, както обикновено.

Съставките, които карат косата ви да изглежда по най-добрия начин

Спреят от Nanoil се равнява на страхотен обем и подхранване за косата. Той е обогатен с 3 хранителни вещества, които ви даряват с желания външен вид, подобрявайки състоянието на кичурите. Кои са те? Първата е кератин. Задачата му е да възстанови увреждането. Втората е пантенол, който оставя косата по-гладка и мека. Третата е пшеничен протеин, отговорен за подсилване на косата, ако е прекалено третирана.

спрей за по-обемна коса Nanoil

Сместа от съставки прави Nanoil Hair Volume Enhancer идеален за справяне с няколко проблема едновременно. Какви са ползите от този продукт?

Nanoil Hair Volume Enhancer:

  • е направен от висококачествени съставки
  • създава хранителни вещества, които допринасят за по-красив външен вид на косата
  • добавя страхотен обем 
  • създава естествен външен вид и дълготрайни резултати
  • не слепва косата
  • предотвратява наелектризирването
  • стига за дълго време
  • предлага добро съотношение цена – качество

Ако искате да научите повече за ползите от използването на Nanoil Hair Volume Enhancer преди стилизиране, посетете nanoil.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *