Моето козметично прилагане стъпка по стъпка

Как да се намира идеалната ми макияжа – стъпка по стъпка

Днес аз ще ви покажа как да вие осъществите своя собствен стил на макияж. Макияжът е важен парт от красотата ни и той може да ни накара да се чувстваме по-добре и повече сигурни. Очарователното ни изглед може би да бъде получено в домашни условия, само чрез доброто знание и отвореност към експериментиране. Оптимизирайте красотата си, без да изгубите индивидуалната си дух.Благодарим на усъвършенствания материали, съвременните тони и техники за макияж, да си можете да максимизирате своята красота, а по-важно да изглеждате актуално и да се чувствате добре.

Стъпка първа: Очистяване на лицето

Най-важното преди да започнете да прилагате макияж е да бъдете сигурни, че лицето ви е здраво и чисто. Здрава и чиста кожа е основата на добро прикриване. Изкрийте лицето ви с вашата рутинна процедура за очистяване и насамяте го с лека влажност.

Стъпка втора: Примама на база

След като лицето ви е чисто е време за примама на база. Но преди това примамете малка количество крем за лице и нанесете го по целия лице. После това нанесете база за макияж. Не забравяйте да ги нанесете на и във външността на очите. За да постигнете по-натурален ефект можете да вземете една прахова база и леко да я разтръжнете чрез един прахообразен апликатор, който да ви помогне да разпространите правилно базата по цялото лице ви.

Стъпка трета: Светлини и тери за лице

След като сте нанесли своята база, можете да започнете със светлинните и терите за лице. За да добавите обем можете да използвате роса, която да нанесете на предната част на лицето си. Оставете тази част да изсее. След това можете да смесите икона няколко различни пенки или хайлайтър и мигнете с гримове или бръсначки по тялото си. На душите от лицето си можете да използвате малка смес на бронзор с хайлайтър или брънзер за бар