ХИТ: Маска за коса от Nanoil с течно злато!

Знаехте ли, че можете да третирате косата си с течно злато? Трябва само да си вземете Nanoil Argan Hair Mask и да се доверите на аргановото масло – течното злато на Мароко, което съдържа повече от 100 различни съставки, които имат невероятен подхранващ ефект. Тази луксозна и натурална грижа за кожата наистина си заслужава!

Аргановото масло е смятано за натурално лекарство и козметика в далечния изток от много години насам. Съкровището на Мароко е познато като течно злато, защото извличането му е сложно, съдържанието на хранителни вещества огромно, както и цветът на маслото е златен. Тази необикновена съставка е натурален начин за подсилване на красотата, като то е студено пресовано от ядките на аргановото дърво и добавено към най-добрите козметични продукти. Страхотният разкрасяващ ефект може да бъде открит само при оригинално арганово масло – това, което се предлага от Nanoil.

Nanoil Argan Hair Mask | Цел

Маската за коса от Nanoil с арганово масло е добър избор за хората със слаба, наелектризирана коса. Има по-добри съставки от повечето маски, както и няма парабени, така че е напълно натурално решение. Действа върху всеки тип коса и при чувствителен скалп. Nanoil Argan Hair Mask е подходяща, когато косъмът цъфти, начупва се и опадва. Маската осигурява нужното подсилване и защита от корените до краищата. С подобен висококачествен продукт можете да постигнете резултати като след процедура в салона за красота.

Nanoil Argan Hair Mask | Ефект

Веднъж, когато изберете маската с арган от Nanoil, можете да очаквате най-добрите резултати. Редовното нанасяне на Nanoil Argan Hair Mask осигурява подхранване, хидратиране и подсилено възстановяване. Като резултат само след 2-3 седмици косата става много по-плътна, силна и устойчива. Ефектите от използването на Nanoil Argan Hair Mask са:

  • косата спира да опадва.
  • косата е възстановена и подсилена.
  • краищата са защитени от цъфтене.
  • чупливата коса е подсилена.
  • наелектизирването е намалено.
  • косата е хидратирана, изгладена и лъскава.

Nanoil Argan Hair Mask | Съставки

Този невероятен ефект се дължи на леката, ненатоварваща формула, пълна с най-добрите съставки. Какви са те точно? Най-добрите и натурални компоненти правят тази маска идеалния избор за коса, която се нуждае от възстановяване. Вече споменатото мароканско течно злато е главният компонент – натурално, студено пресовано, нерафинирано арганово масло: източникът на полифеноли, витамин Е, мастни киселини и около 100 други полезни съставки. То е комбинирано с пантенол или провитамин, който подсилва възстановяването, ревитализира и осигурява оптимално количество хидратация. Съставът е прост и на основата на вода, следователно е лек и не натежава на косата.

Nanoil Argan Hair Mask | Употреба

Лесното нанасяне е още едно предимство на Nanoil Argan Hair Mask. Третирането не отнема много време. Ще ви е нужен около час на седмица, защото производителят препоръчва да се използва по 2 пъти на седмица и маската да се оставя за около 15-20 минути. Когато добавите и времето, нужно за нанасяне и измиване, все пак полученото време не е много, като се има предвид, че ще се сдобиете с красива, силна и съживена коса.

Nanoil Argan Hair Mask | Ревюта

Ако все още не сте сигурни за Nanoil Argan Hair Mask и дали тя е за вас, може би ревютата ще ви убедят. Това е една от най-добре продаваните маски за коса с арганово масло – тя е препоръчвана от потребителите, както и от известните стилисти, които ценят качеството и ефективността. Комбинацията от лека формула, пълна с най-добрите съставки, бързи резултати и разумна цена е причината защо Nanoil Argan Hair Mask си струва да се опита. Ако искате да я тествате, посетете официалния сайт: www.nanoil.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *