Оживяване на вашата кожа за пролетта с използване на три дивни растения

Оцеляването на традицията за прилагане на дивни растения за красотата е отдавна сред горното рая на България. Планинските планински трави са познати като основа на рецепти, идиши или усвояване на статути, помагащи при заболявания, а по-скоро имат подтикващо ефект върху кожата.

Без да разкриваме древните практики и индийската традиция, днес ще споделим най-интересните рецепти за използване на три дивни растения за възстановяване и оживяване на вашата кожа през пролетта.

1. ​Валериана

Валериана има съвсем влияние върху красотата на кожата. Нейното лечебно действие може да помогне при инфекции на кожата, болки, псориаз, междинни проблеми, безсъние, простатит и дори манастирско забръснало хладче при интоксикация.

Валерианата може да бъде прилагана като балсам или решително, чрез изкуствено дестилиране на нееното масло. Форматът на дистилирането зависи от изискваната дълбочина на тялото – ако сте за балсам, използвайте добре влажно тяло с малко масло. За решителното масло можете да използвате оцет или алое, за да достигнете глубока промяна във вашето тяло.

2. Ромашка

Ромашката е сред най-лечебните растителни отгледи и може да помогне силно при лечение на кожата и други здравословни проблеми. За решително решение можете да опитате да изработите захар с призма от ромашка. Той може да се използва внезаменено за балсам за тялото и с лек ефект на хладен басейн.

Можете също така да изготвите маска за лице с ромашка и кашкавал (по една с друга). Освен това, можете да добавите малко вода, за да стигнете до кремизационно състояние и да приложите вашата маска върху тялото или лицето. Излезе от това след около 30 минути, но ако ви се струва, че маската има слизиста текстура, пристъпете до прилагане на притискане или натиск, за да се осигури по-добро изпиране.