Нов фон дьо тен от Rimmel – Lasting Finish 25H

От Rimmel вече започнаха да се подготвят за летния сезон. Специално за нас тази козметична компания създаде фон дьо тен, който може да издържи на най-горещите вълни, както и на най-горещите партита продължаващи до малките часове. Нека да се запознаем с Lasting Finish 25H на Rimmel.

Какъв трябва да е фон дьо тена, за да е идеален за летния сезон? Очевидно е, че не е този който се размазал още преди да сме излезли от вкъщи. Освен това идеалният за лятото фон дьо тен не може да оставя петна по дрехите ни, не се изтрива и дарява лицето ни с матов завършек. Доста е важно, докато избираме перфектния фон дьо тен за лятото, да насочим вниманието си към състава на продукта. Доказано е, че козметичният продукт трябва да има лека или супер лека консистенция. Като цяло този вид летен продукт не може да съдържа мазни вещества, силикони и масла по принцип. Дали всички изброени качества вървят ръка за ръка в състава на Lasting Finish 25H на марката Rimmel?

25h

Първо, нека да започнем със състава на фон дьо тена Lasting Finish 25H, който съдържа витамин Е, който съща така е известен и като витамина на младостта. Тази органична съставка придава на кожата мекота, свежест и защита от свободните радикали. Като допълнение този фон дьо тен съдържа и слънцезащитен фактор SPF 20, който отразява слънчевата радиация и същевременно не позволява да се образуват пигментации и слънчеви петна.

Според производителя, фон дьо тена на Rimmel остава върху лицето в продължение на 25 часа! Обикновено, дори големите събития не продължават толкова дълго и все пак този продукт за гримиране трябва да се почисти след ден на работа или училище. Именно поради тази причина е трудно да се тества издръжливостта на този фон дьо тен. Какви други качества притежава продуктът Lasting Finish 25H на Rimmel? Например, този козметичен продукт покрива несъвършенствата, водоустойчив е, удобен е на за носене, прелива се идеално с тена на кожата, не блокира порите на кожата и не образува петна. Ще питате ли за още?

Сега няколко подсказки как да разпознаете на рафта в магазина Lasting Finish 25H на Rimmel. Този козметичен продукт се продава в бяла тубичка с клик-капачка. Независимо от факта, че козметичния продукт може да стои върху капачката си е доста трудно да се съберат остатъците от стените на опаковката. Колкото до нюансите на фон дьо тена, той се предлага в шест цвята: Light Porcelain (светъл порцелан), Ivory (слонова кост), Soft Beige (меко бежово), Classic Beige (класическо бежово), Sand (пясък) и True Nude (истинско голо). И накрая, една тубичка от продукта съдържа 30 мл. Lasting Finish 25H.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *