Две в едно фон дьо тен Astor Perfect Stay 24H Foundation + праймер Perfect Skin Primer. Ще действа ли?

В Astor разработиха един напълно нов и доста обещаващ продукт. По принцип това са фон дьо тен и праймер комбинирани в един продукт, който се присъединява към колекцията Perfect Stay 24H. Доказано ли е, че този продукт 2в1 наистина действа добре?

Възможно ли е да се създаде фон дьо тен, който в същото време да бъде и праймер? И може ли един праймер да се използва като фон дьо тен? Оказва се, че отговорът е положителен. Доста добре разпознаваемата марка за козметични продукти Astor заложи на този 2в1 козметичен продукт. Струвал ли си е рискът? Всъщност да, но вярно ли че по принцип не харесваме козметичните продукти, които комбинират много функции? Като цяло да притежавате козметичен продукт, който да е фон дьо тен и праймер не само Ви спестява време, но и пари, защото вместо два продукта си купувате само един. Как ви да предимствата на Perfect Stay 24H Foundation + Perfect Skin Primer произведен от Astor?

astor

Този козметичен продукт на Astor се продава в пластмасова опаковка с прозрачна капачка, благодарение на което можем да видим текстурата на продукта, преди дори да сме го отворили. И все пак това не е всичко. От Astor са се погрижили за изключителната функционалност на продукта. Когато повдигнем първото ниво на опаковката, тази с праймера, откриваме пространство предназначено за гъба и огледало. За жените, които оправят грима си по няколко пъти на ден, тази концепция всъщност се явява перфектното решение.

Как действа праймера? Първо и най-важно, той съдържа свойствата на типичен фон дьо тен. Това означава, че козметичният продукт предоставя добро покритие на несъвършенствата, изравнява тена на кожата и като цяло омекотява тъканта. Като праймер, гарантира лек матов завършек на грима. Освен това, продуктът на Astor не образува ефекта на маската и размазвания, както и други непривлекателни петна по лицето. Вместо това, козметичния продукт просто се разтапя върху кожата. И още повече Perfect Stay 24H Foundation + Perfect Skin Primer на Astor, може да бъде използван както за мокро, така и за сухо нанасяне. Най-вероятно това е първия такъв продукт по рода си. Как е възможно тази концепция да е наистина ефективна? Чрез добавяне на вода към праймера, се образува фон дьо тен с нежна текстура. А при нанасяне без вода, кожата на лицето се матира.

Както става ясно по-горе Astor позволява на хората с различни типове кожа да намерят продукта, който е предназначен единствено за тях. Затова този продукт се предлага в три цвята в бежово-кафявата гама, от които можем да изберем най-подходящия за лицето си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *