Плюсове и минуси на екстеншъните на миглите

Плюсове

Екстеншъните на миглите могат да изглеждат напълно естествени
За разлика от изкуствените мигли, екстеншъните изглеждат много по-естествени. В много от случаите дори е трудно да се прецени дали една цена има или не екстеншъни на миглите. Има много видове екстеншъни, но при всички тях ефекта е по-драматичен, дълбок и изразителен поглед. Освен това те осигуряват свеж вид 24/7 без да е необходимо да правите каквото и да е. Когато имате екстеншъни на миглите никога не е необходимо да си слагате спирала, Те са едно прекрасно решение ако заминавате на почивка. Така няма да се притеснявате, дали спиралата се е размазала и изглеждате прекрасно, дори и да прекарвате по-голямата част от времето си в плувния басейн.

Екстеншъните на миглите са полу-перманентни и издържат дълго време
Екстеншъните на миглите би трябвало да издържат толкова дълго, колкото и естествените мигли, към които са залепени, при условие, че са поставени и поддържани правилно. Миглите падат след около 50-130 дни, затова е препоръчително да изчакате не повече от 4 седмици за процедурата за попълване. Повечето жени прекарват около 10 минути, за да си сложат спирала или опитвайки се да нагласят изкуствените си мигли. А в края на деня прекарват още 10 минути за да почистят спиралата и/или да махнат изкуствените мигли. Можете да спрете да мислите за иглите си в продължение на цели три седмици и да се наслаждавате на времето си.

Спестяване на време
Екстеншъните на миглите могат да Ви спестят поне петнадесет минути всеки ден. Ако сте заета майка или бизнес дама, можете да си намерите много по-интересни занимания вместо да си слагате по три пласта спирала. Някои жени спорят и твърдят, че това ценно време се губи в процедурите за попълване. Жените пък, които имат екстеншъни на миглите твърдят, че е много разтоварващо да прекарат известно време в приятна обстановка. Несъмнено те го възприемат повече като забавление, отколкото като задължение.

zempillahosszabbítás1

Минуси

Поставянето на екстеншъните на миглите отнема много време
Вярно е, че първата процедура може да продължи до два часа. Важно е да е осъзнаете, че козметичката трябва да залепи по около 60 изкуствени мигли на всяко око. Това изисква прецизност, търпение и време. Всяка процедура за попълване би трябвало да отнеме не повече от 45 минути. Струва си да се отбележи, че екстеншъните на миглите ще Ви спестят време в ежедневната рутина.

Екстеншъните на миглите струват майка си и баща си
Вярно е. Екстеншъните на миглите не са най-евтиния начин да подчертаете миглите си. Доста други, значително по-достъпни процедури могат да направят миглите Ви да изглеждат невероятно. Добрият серум за растеж на миглите могат да направят дължината и дебелината на миглите Ви с до 60% по-големи. Екстеншъните на миглите ще Ви струват около 80-170 лева за първата процедура и по още 50-60 за всяка процедура за попълване. Цените варират в доста голям диапазон и зависят до голяма степен от вида на изкуствените мигли и тяхното количество.

Трайността им е едва един месец!
Всяка мигла следва своя собствен цикъл на развитие и в резултат миглите падат индивидуално. Екстеншъните имат нужда от попълване и оправяне на всеки 3-4 седмици, за да се поддържа невероятния начин, по-който изглеждат. Този вид разкрасяваща процедура се препоръчва за специални случаи като сватба, абитуриентски бал и т.н. Носенето на екстеншъни на миглите като рутина може да се окаже скъпо и доста увреждащо за естествените могли.

Екстеншъните на миглите изглеждат като евтини изкуствени мигли
Ако екстеншъните не са поставени правилно, няма как да изглеждат естествено. Има много видове екстеншъни за мигли (различна форма, дължина, дебелина, материал) и квалифицираната козметичка би трябвало да Ви посъветва кои са най-подходящи за Вас. Най-новата техника при поставянето на екстеншъни е 9D, тя предполага прикрепянето на 9 изкуствени мигли към една естествена. Тази техника се препоръчва на онези, които харесват вида на изкуствените мигли, но са уморени от слагането и свалянето им.

Трябва да внимавате при ежедневната грижа за лицето си
Носенето на екстеншъни на миглите изисква много компромиси. Ще трябва да оставите любимият си продукт за почистване на грим и да го замените с такъв, който не съдържа масла. Няма да можете да използвате спирала, както и повечето очни линии. Няма да можете да спите по лице или на една страна и да избършете лицето си с хартиена кърпичка.

Прекалено много суетене?
Ако сте заети на работа или по принцип, екстеншъните на миглите може би не са най-доброто решение за Вас. Потенето и водата правят лепилото на екстеншъните по-слабо и затова миглите падат по-бързо. Ако красивия поглед си струва парите, няма за какво да се суетите!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *