Как да блеснете с помощта на Bobbi Brown Extra Glow Skincare set?

Ще се справите с осветляването на лицето си, с помощта на Bobbi Brown Extra Glow Skincare set. Тази многоцелева набор за грижа за кожата предлага всичко, необходимо за да получите моментално светло сияещо лице. Наборът за грижа за кожата включва портната чистош, увлажняваща маска, лосно за масаж, ароматно крем за очи и дрян за лице. С помощта на тази пълна програма за грижа за кожата, ще пълните за момента и ще подхранвате кожата си с помощта на замърсителни витамини. Тук ще разгледаме всичко значимо за правилното осветяване на кожата си.

Чистош за кожата Ви

За да започнете да ви осветлявате лицето си, трябва да се запознаете с Bobbi Brown Extra Glow Skincare set. Първото нещо в набора е портната чистош. Тя се използва за да се премахнат загряването, захарта и приличащи химични агенти, които могат да издържат естествените защитни бариери на кожата. Чистошта също така помага да се подготви кожата за продуктите за грижа, които ще последват. Тази чистош съдържа пълно-растителен емулсион в разфасовката. Тя има меко травно-ароматно вкус, с който може да се подобри уимбишона.

Увлажняваща маска за лице

Следващата стъпка в Bobbi Brown Extra Glow Skincare set включва увлажняваща маска за лице. Тази маска възстановява и увеличава увлажняването на кожата. Тя също така помага да изгладите линиите и праметрите и да даде облекчаваща дезразка и сияние на кожата. Тя е изпълнена с естествени увлажнители като растителни масла, витамини и минерални ингредиенти за подхранване и засилване на кожата.

Лосно за масаж и разнообразна присмеска

Bobbi Brown Extra Glow Skincare set също така включва лосно за масаж, което помага да се осигури допълнително сияние на кожата. Това лосно за масаж е правилно портнато за масаж и може да се използва, за да се постигне безпроблемно смесения витамин и минерали. Това лосно за масаж също така предоставя различна присмеска, която ще допринесе за дълготрайно си